Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φαντασμαγορική βραδιά από τον Ελληνικής καταγωγής οίκο κοσμημάτων Bvlgari στην Ιταλία

Φαντασμαγορική βραδιά από τον Ελληνικής ...

Πολλοί διάσημοι έδωσαν το "παρών"

Μία πραγματικά πολύ λαμπερή βραδιά επιφύλασσε ο οίκος Bvlgari στους εκλεκτούς καλεσμένους του, ανάμεσά τους διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, σημαντικοί άνθρωποι της διεθνούς showbiz, της μόδας και των επιχειρήσεων. Το event έγινε στο Salone delle Fontane στις αρχές Νοεμβρίου με οικοδεσπότες τον Νικόλα (Nicola) και τον Παύλο (Paolo Βούλγαρη (Bvlgari) –ως γνωστόν ο οίκος έχει άκρως ελληνικές ρίζες- στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Ρώμης.

Η εκδήλωση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την οργάνωση “Save the Children”. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δώσουν το παρών σε ένα κοκτέιλ πάρτι, αργότερα σε καθιστό δείπνο αλλά και σε μία σύντομη αλλά πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση του διάσημου Lenny Kravitz.

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς φυσικά η πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου ανά τον κόσμο, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Julian Moore η οποία εμφανίστηκε με υπέροχα και φυσικά πανάκριβα διαμαντένια σκουλαρίκια του οίκου, προκαλώντας βέβαια πολύ θετικά σχόλια από όλους.

Αξίζει να αναφερθεί η χρυσή guest list του συγκεκριμένου event, με ονόματα όπως αυτά των Delfina Delettrez, Isabella Ferrari, Valeria Golino, Martina Codecasa και πολλών ακόμα.
Όλα τα έσοδα από την φιλανθρωπική βραδιά εκείνο το βράδυ (το εισιτήριο για όσους θα έδιναν το παρών ήταν 850 δολάρια) δόθηκαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης της οργάνωσης Save the Children.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View