Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Περίεργες οι συνθήκες θανάτου του Θανάση Γκούστα-Συνεχίζει τις έρευνες οι αστυνομία

Αγρίνιο: Περίεργες οι συνθήκες θανάτου τ...

Πολλές απορίες σηκώνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση του 75χρονου Θανάση Γκούστα. Το Σάββατο το απόγευμα, κλήθηκαν από το Α.Τ. Άρτας οι οικείοι του για να προβούν στην αναγνώριση πτώματος ανδρός που εντοπίστηκε 300 μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του (κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης).

Στο σημείο διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ήταν του Θανάση Γκούστα που αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή. Ο 75χρονος δεν φέρει τραύματα και αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή Ιωαννίνων, για να ξεκαθαρίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο 75χρονος ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για το Πάπιγκο Ιωαννίνων, όπου βρισκόταν σε διακοπές η σύζυγός του με άλλα συγγενικά τους πρόσωπα.

Μάλιστα φαίνεται ότι δεν γνώριζαν ότι ο 75χρονος ταξίδευε από το Αγρίνιο προς τη συγκεκριμένη περιοχή. Στη διαδρομή ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδερφό του ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία, και αυτός ήταν που ενημέρωσε τους υπόλοιπους για το ταξίδι του άτυχου ηλικιωμένου.

Η οικογένεια όπως ήταν φυσικό επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, οι οποίες μετά από επισταμένες έρευνες εντόπισαν το αυτοκίνητο του 75χρονου σε περιοχή της Άρτας (κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο), ξεκλείδωτο, με τα κλειδιά στη μηχανή καθώς, το κινητό του τηλέφωνο, διάφορα ρούχα του εξαφανισθέντα Αγρινιώτη, χωρίς όμως ο ίδιος να βρίσκεται στο σημείο.

Στην έρευνα συμμετείχαν η Π.Υ. Άρτας, μέλη της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και άνδρες της ασφάλειας Άρτας.  Το πτώμα του 75χρονου βρέθηκε πίσω από κτίριο αποδυτηρίων στα γήπεδα Αντισφαίρισης Άρτας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκε νεκρός στην Άρτα, 75χρονος Αγρινιώτης που αγνοούνταν

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις