Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον Κορυδαλλό προφυλακίζεται ο 28χρονος που φέρεται να σκότωσε τη μάνα του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στον Κορυδαλλό προφυλακίζεται ο 2...

Οδηγήθηκε στον ανακριτή

15.53 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μάνας του. Σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε στο ανακριτή για να απολογηθεί.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12.50: Στον Ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί, ο 28χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, σε βάρος της ίδιας της μητέρας του. Ο άνδρας φέρεται στις 18 Ιουλίου να χτύπησε με τα χέρια του, τη μητέρα του Άννα Μητροπούλου, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην Άνω πόλη.

Την επόμενη ημέρα η 53χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αρχικά στον Άγιο Ανδρέα και στη συνέχεια στο Ρίο, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά δεν έμελλε να κρατηθεί στη ζωή.

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, όταν  η γυναίκα εξέπνευσε, στις 27 Ιουλίου, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

ΠΛηροφορίες και μαρτυρίες οδήγησαν στην προσαγωγή του γιου για να διαπιστωθεί τι συνέβη στη μητέρα του , αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έπεφτε σε αντιφάσεις και η αντίδρασή του δεν ήταν "φυσιολογική". Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος έλεγε για τη μάνα του, κατά μια εκδοχή ότι τη χτύπησαν ληστές και κατά μια δεύτερη ότι έπασε σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μάνα και γιος φαίνεται πως αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος χτυπούσε τη μάνα του.

Ο ίδιος ωστόσο αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, ότι αυτός είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (28-7-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, την (19-7-2016) το βράδυ, 53χρονη ημεδαπή, διεκομίσθη από την οικία της στην Πάτρα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι χθες (27-7-2016) το μεσημέρι, όπου και απεβίωσε.

Στο πλαίσιο ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, υιού της θανούσας, χθες αργά το βράδυ.

Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών".

Στην Αχαΐα μέσα σε λίγες μέρες η αστυνομία έχει βρεθεί μπροστά σε δύο περιπτώσεις ανθρωποκτονιών, οι οποίες μάλιστα έχουν προέλθει από ξυλοδαρμό. Εκτός από την παραπάνω, αυτή της 53χρονης, τα ξημερώματα της Τρίτης 26 Ιουλίου, 37χρονος Αλβανός έριξε μπουνιά σε 54χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κλειτορία Αχαΐας, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 37χρονος Αλβανός συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία όλα έγιναν όταν ο Αλβανός τσακώθηκε με άλλο ομοεθνή του έξω από το μαγαζί του 54χρονου και ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους χωρίσει και να τους απομακρύνει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, σήμερα (26-7-2016) τα ξημερώματα, στην Κλειτορία Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στην Κλειτορία, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο 37χρονος δράστης, ο όποιος ήταν θαμώνας, διαπληκτίστηκε με ομοεθνή του έξω από αυτό.

Στην προσπάθεια του 54χρονου, ιδιοκτήτη του καταστήματος, να απομακρύνει τον δράστη, ο τελευταίος τον χτύπησε με τα χέρια του στο στήθος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο ιδιοκτήτης, μεταφέρθηκε από θαμώνες του καταστήματος, στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 37χρονου, προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας.

 

Γνωστός Αιγιώτης επιχειρηματίας ο 34χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης

Αχαΐα:Θλίψη στην Κλειτορία για τον θάνατο του 54χρονου-Τον σκότωσε με γροθιά, 37χρονος από την Αλβανία

Ηλεία: Δέκα μέρες χωρίς ίχνος, πατέρας και κόρη - Τα σενάρια της εξαφάνισης

Άχαΐα:Tον σκότωσε με γροθιά-Νεκρός 54χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στην Κλειτορία-Δεν προφυλακίστηκε ο δράστης

 

Η περιοχή που έμεναν μητέρα και γιος

Η περιοχή που έμεναν μητέρα και γιος

Η περιοχή που έμεναν μητέρα και γιος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις