Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το μήνυμα της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Το μήνυμα της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας για την απο...

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αχαΐας, την Τετάρτη 27 Ιουλίου

Μήνυμα για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας εξέδωσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα συμπληρώνονται 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Από την ημέρα εκείνη του Ιουλίου του 1974 όταν ο η πατρίδα μας άλλαζε σελίδα και άφηνε πίσω της τη ζοφερή επταετία, χτίζοντας μια Δημοκρατία πρότυπο για την εποχή της.

Το πέρασμα στη Μεταπολίτευση, απαιτούσε πολιτική γενναιότητα, σοβαρότητα και την αξιοπιστία ενός ηγέτη, βρίσκοντας την ενσάρκωσή του στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος οδήγησε την Ελλάδα σε μια νέα εποχή, βάζοντας τις βάσεις για μια ελεύθερη και Δημοκρατική κοινωνία.

42 χρόνια μετά, βρισκόμαστε και πάλι μπροστά σε μια κομβικής σημασίας για την Πατρίδα μας στιγμή.

Τη στιγμή αυτή που οφείλουμε να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό, με τον κομματικό τακτικισμό και τον πολιτικό καιροσκοπισμό.

Γιατί σήμερα, αυτό που έχει περισσότερο από όλα ανάγκη η πατρίδα και ο λαός, είναι να λέγονται αλήθειες με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Όπως τότε, τον Ιούλιο του ’74, έτσι και σήμερα λοιπόν, η Πατρίδα χρειάζεται μια εθνική επανεκκίνηση, που θα την φέρει πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις και θα την καταστήσει ισχυρή και ανεξάρτητη.

Με την πολιτική παρακαταθήκη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, με ειλικρίνεια και πίστη στη Δημοκρατία και ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε και θα οδηγήσουμε την Ελλάδα με ασφάλεια και αξιοπρέπεια σε μια νέα Δημοκρατία!

ΜΕ την ευκαιρία της επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την Τετάρτη 27 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στα γραφεία της οργάνωσης.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις