Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση Εμπορικών Συλλόγων Πατρών και Δήμου Δύμης - Τι είπαν

Συνάντηση Εμπορικών Συλλόγων Πατρών και ...

Συζήτησαν μεταξύ άλλων για τα μηχανήματα POS και την έλλειψη σιδηροδρομικής σύνδεσης των Δήμων

Συνάντηση πραγματοποίησε εχθές Τρίτη το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Δύμης για να συζητήσουν για τα προβλήματα του κλάδου και να ενισχύσουν τις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και επίκαιρα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις παρεμβάσεις του ΕΕΣΠ και την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών με τη ΓΕΦΥΡΑ.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας έχει ως εξής:

''Στα πλαίσια εξωστρέφειας και συνεργασίας του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με επαγγελματικούς και κλαδικούς Φορείς της Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε χθες, 19/7/2016, στα γραφεία του Συλλόγου,  συνάντηση του Προεδρείου, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Δύμης.

Πέρα από τα κλαδικά προβλήματα που σαφώς καταδυναστεύουν τους συναδέλφους εμπόρους (ασφαλιστικό, φορολογικό, τράπεζες) έγινε ενημέρωση για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις της διοίκησης του ΕΕΣΠ (εξασφάλιση μηχανημάτων POS με χαμηλή προμήθεια, ΑΚΕ, τοπικές παρεμβάσεις κ.ά).

Αναδείχθηκε επίσης το θέμα της συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών με τη ΓΕΦΥΡΑ για την αύξηση της επισκεψιμότητας περιοχών της Πάτρας και της Ναυπακτίας, ως παράδειγμα προς μίμηση ώστε να εφαρμοσθούν τέτοιες τακτικές και σε άλλες περιοχές καθώς από όλους έγινε αποδεκτό ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος που θα φέρει λύσεις σε πολλά προβλήματα του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν επί τάπητος  τα κοινά προβλήματα του Νομού, όπως η έλλειψη σιδηροδρομικής σύνδεσης του Νομού με την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τα μεγάλα έργα πνοής (αυτοκινητόδρομοι και βασικοί οδικοί άξονες) που είτε η ολοκλήρωσή τους έχει καθυστερήσει ήδη  είτε είναι ανύπαρκτα, η ανάγκη τουριστικής ανάδειξης της ακτογραμμής της δυτικής Αχαΐας για προσέλκυση τουριστικής κίνησης και άλλα θέματα αναπτυξιακής κατεύθυνσης και αναζητήθηκαν προτάσεις και από κοινού δράσεις  που θα οδηγήσουν στην επίλυσή τους.

Η προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών για αρωγή και ουσιαστική βοήθεια προς τους υπόλοιπους Εμπορικούς Συλλόγους της περιφέρειάς μας θα συνεχιστεί. Μάλιστα, έχει ήδη προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί άμεσα η πραγματοποίηση κοινής συνεδρίασης των Δ.Σ. όλων των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Αχαΐας, υπό την σκέπη της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας.''

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις