Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Εορταστικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ - Όλο το πρόγραμμα

Πάτρα: Εορταστικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ γι...

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Εορταστικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ και στην Πάτρα για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε από την 100χρονη Ιστορία του ΚΚΕ. Τιμάμε φέτος τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ).

Οι Κ.Ο. Οργανώσεις Πάτρας του ΚΚΕ πραγματοποιούν σειρά εκδηλώσεων, που ξεκινάνε τον Ιούλη και θα κορυφωθούν τον Οκτώβρη. Για τον Ιούλη αυτές είναι:

Την Κυριακή 17 Ιούλη, στις 20:30, στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας οι Τ.Ο. Πάτρας & Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στους μαχητές του ΔΣΕ που έδωσαν νικηφόρα μάχη στην περιοχή, στις 5/7/1948. Η αναχώρηση για την εκδήλωση θα γίνει από την πλ. Τριών Συμμάχων, στις 18:30.

Τη Δευτέρα 18 Ιούλη, στις 20:30, στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών (Φωκαίας 26), η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ, με παρουσίαση του άρθρου του Κ. Σκολαρίκου “Η στρατηγική του ΚΚΕ και ο αγώνας του ΔΣΕ”, από την έκδοση του Τμ. Ιστορίας για τον ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Θωμόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση αφιερωμένη στο ΔΣΕ.

Την Τρίτη 19 Ιούλη, στις 20:00, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Ζαρουχλέικων (Αιδηψού 2), η ΚΟΒ Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ, με παρουσίαση του άρθρου του Κ. Σκολαρίκου “Η στρατηγική του ΚΚΕ και ο αγώνας του ΔΣΕ”, από την έκδοση του Τμ. Ιστορίας για τον ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, μέλος του ΤΓ Πάτρας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση αφιερωμένη στο ΔΣΕ.

Την Τρίτη 19 Ιούλη, στις 20:00, στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας (12ου Συντάγματος 34) του ΚΚΕ, η ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ, με παρουσίαση του άρθρου του Κ. Σκολαρίκου “Η στρατηγική του ΚΚΕ και ο αγώνας του ΔΣΕ”, από την έκδοση του Τμ. Ιστορίας για τον ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Πέτρος Βάης, μέλος του γραφείου της ΚΟΒ. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση αφιερωμένη στο ΔΣΕ.

Τη Δευτέρα 25 Ιούλη, στις 20:00, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Αγυιάς (Ν. Καζαντζάκη 21), η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ, με παρουσίαση του άρθρου του Κ. Σκολαρίκου “Η στρατηγική του ΚΚΕ και ο αγώνας του ΔΣΕ”, από την έκδοση του Τμ. Ιστορίας για τον ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, μέλος του ΤΓ Πάτρας. Στα πλαίσια της
εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση αφιερωμένη στο ΔΣΕ.

Την Πέμπτη 28 Ιούλη, στις 20:30, στο Λαϊκό Θέατρο (Γερμανού & Ηλείας), η ΚΟΒ Επισιτισμού της ΤΟ Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τη συμβολή των γυναικών στο ΔΣΕ και αφιέρωμα σε μαχήτριες, με προβολή της ταινίας “Η ζωή στους βράχους” και συζήτηση του άρθρου “Η γυναίκα στη ζωή και στη δράση του ΔΣΕ” από την έκδοση του Τμ. Ιστορίας για τον ΔΣΕ. Θα μιλήσει η Άννα Ανδρεάτου, μέλος του γραφείου της ΚΟΒ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις