Wanted
Εχετε δοκιμάσει την πάβλοβα στις «Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά» του Αντώνη Δημακόπουλου; Την διδάχθηκε στη σχολή του Στέλιου Παρλιάρου και την απίστευτη, αφρώδη γλύκα της έχουν ανακαλύψει πολλοί συμπολίτες που σπεύδουν στην περιοχή της Αγίας Σοφίας (Μουρούζη & Νόρμαν 50) όπου κι αν μένουν. Με πάνω από τρεις δεκατείες θητεία σε γνωστά, παλιά ζαχαροπλαστεία της Πάτρας, ο κ. Δημακόπουλος στο δικό του πλέον κατάστημα φημίζεται για τα σπιτικά του προιόντα με τα πιο αγνά υλικά. Φτιάχνει με μαεστρία σιροπιαστά, μπανόφι, ταρτάκια με best sellers προφιτερόλ, πάβλοβες, σοκολατένιο cheesecake.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr