Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απάντηση ΟΛΠΑ για τα χρέη στην ΔΕΥΑΠ: "Δεν αφορούν πραγματικές καταναλώσεις. Περιμένουμε πιστωτικό τιμολόγιο από την ΔΕΥΑΠ"

Απάντηση ΟΛΠΑ για τα χρέη στην ΔΕΥΑΠ: &q...

Φέρεται να χρωστάει 180.000 ευρώ

Σε διευκρίνηση αναφορικά με το δημοσίευμα για εκκρεμούσες οφειλές διαφόρων Φορέων, μεταξύ των οποίων και του ΟΛΠΑ ΑΕ, προς την ΔΕΥΑΠ, ποσού 180.000,00€, ο ΟΛΠΑ προέβη στην εξής ανακοίνωση:
Δεν πρόκειται για εκκαθαρισμένη οφειλή αποδεκτή από τον ΟΛΠΑ ΑΕ.

Πάτρα: Πάνω από 16,5εκ. ευρώ οι οφειλές προς τη ΔΕΥΑΠ! ΑΥΤΟΙ είναι οι μεγαλύτεροι «μπαταχτσήδες»- ΔΕΙΤΕ τη ΛΙΣΤΑ

Η εν λόγω εκκρεμότητα οφείλεται στην κατ’ εκτίμηση (τεκμαρτή) χρέωση του ΟΛΠΑ ΑΕ με καταναλώσεις παροχών νερού στον Νέο Λιμένα, οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από τον Οργανισμό, γιατί δεν είναι πραγματικές, καθώς δεν
προκύπτουν από εγγραφές των υδρομέτρων της ΔΕΥΑΠ. Υπολογίστηκαν αναλογιστικά από την ΔΕΥΑΠ με βάση καταναλώσεις παρελθόντων ετών.
Για τις συγκεκριμένες χρεώσεις ο ΟΛΠΑ ΑΕ, αναμένει την – κατόπιν σχετικής συνεννόησης και πρότασης της συμβιβαστικής Επιτροπής- την απόφαση της ΔΕΥΑΠ για την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου ύψους περίπου 75.000,00€, προς αποκατάσταση των πραγματικών χρεώσεων.
Όταν αυτό συμβεί, ο Οργανισμός μας είναι πρόθυμος να προβεί άμεσα στην αποπληρωμή των οφειλομένων.
Επομένως η εν λόγω εκκρεμότητα, δεν οφείλεται σε κάποια παρελκυστική τακτική αποπληρωμής των προμηθευτών του ΟΛΠΑ ΑΕ με στόχο την καθυστέρηση πληρωμής προς ταμειακή του διευκόλυνση.
Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια ο Οργανισμός μας έχει καταστήσει την φερεγγυότητά του απέναντι στους κάθε είδους προμηθευτές του, δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις