Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στην 6η ΥΠΕ έκαναν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου "Ο Άγιος Ανδρέας"

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρία...

Η 4ωρη στάση εργασίας ήταν η 2η συνεχόμενη μετά από αυτή της Τρίτης 28/6

Όπως είχε προαναγγελθεί, την Τετάρτη 29/6/2016, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη 4ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» ενάντια:

-Στη διάλυση του ΕΣΥ, της ΠΡΟΝΟΙΑΣ και του ΕΚΑΒ,

- Στην απαράδεκτη επικρατούσα κατάσταση του Νοσοκομείου και τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας σε επίπεδο Διοίκησης και όχι μόνον.

- Στις απαράδεκτες συνθήκες που βιώνουν οι Συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων από   την υπερ-εντατικοποίηση της δουλειάς, την εξουθένωσή τους από τις μεγάλες ελλείψεις, ένεκα των οποίων δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα Ρεπό τους-ούτε την Άδειά τους.

- Στα παράλληλα καθήκοντα που μονομερώς επιβάλλει η διοίκηση στους Συναδέλφους μας, απειλώντας τους και τρομοκρατώντας τους και μάλιστα με την στήριξη και καθοδήγηση της 6ης Υ.Πε.

Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας, έγινε όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας», «Ο Ιπποκράτης», συγκέντρωση στην Πύλη του Νοσοκομείου, κατόπιν προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Υ.Πε όπου και έγινε παράσταση στην εκεί Διοίκηση. Οι εργαζόμενοι συνάντησαν τον μοναδικό παρόντα, τον Υποδιοικητή κ. Ζαμπάρα, από τον οποίο και ζήτησαν:

• Να επιστρέψουν στο Νοσοκομείο όλοι οι ΜΕΤΑΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ προς την Υ.Πε και όχι μόνον και να βρεθεί ΑΜΕΣΑ λύση στην χορήγηση των οφειλόμενων ρεπό και αδειών του Προσωπικού.

• Να παρθούν πίσω οι αποφάσεις της Διοικητεύουσας, τόσο για την ανάθεση των  καθηκόντων των Οδηγών στην Ασφάλεια του Νοσοκομείου, όσο και των θυρωρών, αποφάσεις που διαλύουν ότι έχει απομείνει από την ασφάλεια και μάλιστα σε μια περίοδο πολλών επιθέσεων στα ΤΕΠ, ενάντια σε Ιατρούς και Εργαζόμενους.

• και βεβαίως την καταβολή των οφειλόμενων στις Αργίες και τα Νυκτερινά, που υποχρεωτικά μας επιβάλλουν να εργαζόμαστε.

*Αφού δεν υπήρξε κάποια λύση-απάντηση, τόσο στα προαναφερόμενα, όσο και σε εκείνα που αναφέρθηκαν, οι συμμετέχοντες απεργοίεργαζόμενοι, όπως οι Μαίες, οι Εργαζόμενοι στα χειρουργεία, οι Τραυματιοφορείς, οι Βοηθοί Θαλάμων, οι Διοικητικοί κλπ κλάδοι που βιώνουν έντονα τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά, ζήτησαν να ενημερωθεί για όλα αυτά όλη η Διοίκηση της 6ης Υ.Πε και να δρομολογηθεί ΑΜΕΣΑ σχετική συνάντηση, για την αντιμετώπισή τους.

Διαβάστε επίσης:

"Επί ποδός" οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου "Ο Άγιος Ανδρέας" - Πραγματοποίησαν 4ωρη στάση εργασίας και κατάληψη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις