Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου και Δημήτρης Βίτσας έρχονται την Πέμπτη στην Πάτρα

Σία Αναγνωστοπούλου και Δημήτρης Βίτσας ...

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου

Με αφορμή το πρώτο εξάμηνο του 2016 του επιτυχημένου προγράμματος συνεργασίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πάτρας, για την πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις του πρώτου καταρτιζόμενων του δεύτερου στις ειδικότητες Τεχνικών Μηχανοτρονικής και Τεχνικών Εγκαταστάσεων Ψύξης-Αερισμού και Κλιματισμού, πραγματοποιείται την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, και ώρα 1 μ.μ., εκδήλωση των δύο συνεργαζόμενων φορέων στο χώρο του ΚΕΚ-ΚΕΤΧ.
Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α.-Γ.Ε.Σ. Ν. Αχαΐας, που υπογράφεται από τον πρόεδρο, Τρύφ. Κούκο, και το γ.γ., Ιω. Παντελή, αναφέρεται:

"Αυτό το πρόγραμμα συνεργασίας εγκρίθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Άμυνας, κατόπιν εισήγησης της αναπληρωτού υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, που ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετική πρόταση του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων και μετά την εξασφάλιση της υποστήριξης σε αυτό τόσο της Διεύθυνσης Τεχνικού του ΓΕΣ και του ταξιάρχου διοικητή του ΚΕΤΧ όσο και του διευθυντή του ΔΙΕΚ Πάτρας, Παναγιώτη Αναγνώστου.
Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα προβεί σε αποτίμηση του προγράμματος, καθώς και σε ανακοίνωση της πρόθεσης των δύο Υπουργείων για επέκταση της συνεργασίας και σε άλλες ειδικότητες κατά το επόμενο επιμορφωτικό έτος, που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2016, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου. Στην εκδήλωση έχουν, επίσης, προσκληθεί να παρευρεθούν, ανάλογα και με το πρόγραμμα των ανειλημμένων υποχρεώσεών τους, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο διευθυντής Τεχνικού ΓΕΣ, υποστράτηγος Νείλος Χοσάδας, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας, δρ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, και ο διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Γεώργιος Αφράτης.
Ο Σύλλογός μας είναι σίγουρος ότι η ταυτόχρονη παρουσία των προϊσταμένων αρχών, των καταρτιζόμενων των δύο τμημάτων του ΔΙΕΚ Πάτρας και των εκπαιδευτών τους θα δώσει την ευκαιρία ενός γόνιμου διαλόγου γύρω από την εμπειρία και τα αποτελέσματα της συνεργασίας ΚΕΚ-ΚΕΤΧ και ΔΙΕΚ, που θα οδηγήσει στην επιτυχημένη συνέχιση και επέκτασή της στη νέα εκπαιδευτική περίοδο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις