Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ληστεία με ξυλοδαρμό στο Ανήλιο Ζαχάρως - Για 200 ευρώ

Ηλεία: Ληστεία με ξυλοδαρμό στο Ανήλιο Ζ...

Ένα ζευγάρι έπεσε θύμα δύο ανδρών

Τα στοιχεία μιας περίεργης υπόθεσης ληστείας εξετάζουν οι Αρχές στο Ανήλιο Ζαχάρως. Ζευγάρι εμφανίζεται να έπεσε θύμα δύο ανδρώ, μέσα στο σπίτι του.  Τους ξυλοκόπησαν, και έφυγαν με λεία… 200 ευρώ. Τα θύματα κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία αρκετή ώρα αργότερα, χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν πολλά στοιχεία για την επίθεση που δέχθηκαν.

Το σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται επί της ΕΟ Πύργου – Κυπαρισσίας κοντά στη διασταύρωση Ανηλίου.

Σαφής χρόνος που διαπράχθηκε η ληστεία δεν υπάρχει. Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού, ηλικίας 64 και 56 ετών, την ώρα που κοιμόντουσαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 6 και 7.30 το πρωί. Οι δράστες χωρίς να είναι γνωστό αν έφεραν κάποιο όπλο ή να φορούσαν κουκούλες, χτύπησαν με τα χέρια τους τα θύματά τους στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Φαίνεται πως τα χτυπήματα μαζί με το σοκ της επίθεσης ήταν τέτοια που τόσο ο 64χρονος όσο και η 56χρονη σύζυγός του δεν μπορούσαν να θυμηθούν πολλά για να αναφέρουν στους αστυνομικούς. Οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό έψαξαν τους χώρους του σπιτιού και πήραν από ένα πορτοφόλι της γυναίκας το ποσό των 205 ευρώ για να τραπούν σε συνέχεια σε φυγή. Το ζευγάρι στάθηκε ανήμπορο να αντιδράσει στα χτυπήματα που δέχθηκε από τους ληστές, αλλά ούτε να βρει το κουράγιο να ειδοποιήσει τις Αρχές. Αυτό τελικά συνέβη τουλάχιστον τρεις ώρες αργότερα από την εκτιμώμενη ώρα διάπραξης της ληστείας στις 10.30.

Η 56χρονη κατάφερε να καλέσει τηλεφωνικά το Α.Τ. Ζαχάρως και να πει στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο χώρο δεν διέκριναν ίχνη παραβίασης στις πόρτες ή τα παράθυρα του σπιτιού και προσπαθούσαν να καταλάβουν σε συνδυασμό με τις περιορισμένες πληροφορίες που μπόρεσε να δώσει το ανδρόγυνο, τι ακριβώς είχε συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Ο 64χρονος και 56χρονη λόγω των χτυπημάτων που είχαν δεχθεί από τους ληστές διακομίστηκαν αρχικά στο Γ.Ν. Κυπαρισσίας και έπειτα στο Γ.Ν. Καλαμάτας για την παροχή πρώτων βοηθειών και την διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις