Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα σκουπίδια παραμένουν στον Πύργο και μυρίζουν έντονα με τη ζέστη

Τα σκουπίδια παραμένουν στον Πύργο και μ...

Στο συνοικισμό Καταράχι και στην οδό Αγίας Μαρίνης

Παραμένει άσχημη η κατάσταση με τα σκουπίδια στο συνοικισμό Καταράχι του Πύργου. Οι λόφοι των σκουπιδιών, εκτός από κινδύνους για τη δημόσια υγεία, προκαλούν και κυκλοφοριακά προβλήματα στους οδηγούς

Τόσο στην οδό Καταραχίου όσο και στην οδό Αγίας Μαρίνης τα  σκουπίδια έχουν κλείσει μεγάλο τμήμα του δρόμου, με αποτέλεσμα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας να είναι σχεδόν κλειστό , τα αυτοκίνητα να δυσκολεύονται να περάσουν και να αναγκάζονται να πατούν τις σακούλες απορριμμάτων με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να σκορπίζουν παντού…

Οι παράδρομοι της οδού Καταραχίου αλλά και της οδού Αγίας Μαρίνης είναι αποκλεισμένοι από τα σκουπίδια με αποτέλεσμα οι οδηγοί που θέλουν να βγουν στους κεντρικούς δρόμους, να μην έχουν ορατότητα και να "ρισκάρουν" την έξοδό τους με τα αυτοκίνητα.

Την περίοδο του Πάσχα έγινε επιλεκτική (άγνωστο για ποιόν λόγο) αποκομιδή των σκουπιδιών στην περιοχή "προσπερνώντας" τα δύο σημεία που βρίσκονται στο γεφυράκι.

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συγκεντρώσει υπογραφές για την κατάσταση που επικρατεί και το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις