Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Σε ποιες παραλίες απαγορεύεται το ψάρεμα από το πρωί, μέχρι και τη δύση του ήλιου

Αχαΐα: Σε ποιες παραλίες απαγορεύεται το...

Απόφαση του Λιμεναρχείου

Για την αποφυγή ατυχημάτων και για να μη βρεθεί στο αγκίστρια σας άνθρωπος αντί για ψάρι, με απόφαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου απαγορεύεται το ψάρεμα σε πολυσύχναστε παραλίες, από το πρωί και μέχρι τη δύση του ήλιου. Η ανακοίνωση του κεντρικού λιμενάρχη αναφέρει μεταξύ άλλων:

Α   Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1.  Την απαγόρευση της αλιείας με κάθε μέσο από τη ξηρά καθώς και από τη θάλασσα σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, κατά το χρονικό διάστημα από 01/06/2016

έως 31/08/2016 στις παρακάτω παραλίες, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες για το έτος 2015:

α. «ΤΗΓΑΝΙΑ», από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «ΑΜΜΟS CLUB» έως το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ Ευθυμίας, Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

β. «ΓΙΑΝΝΙΣΚΑΡΙ», Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

γ. «ΛΑΚΟΠΕΤΡΑ», έμπροσθεν ξενοδοχειακής επιχείρησης «ΙΟΝΙΚΗ ΑΚΤΗ», Δήμου Δυτικής Αχαίας δ. «ΛΑΚΟΠΕΤΡΑ», έμπροσθεν ξενοδοχειακής επιχείρησης «GRECOTEL», Δήμου Δυτικής Αχαίας

ε. «ΚΑΛΟΓΡΙΑ», έμπροσθεν ξενοδοχειακής επιχείρησης «ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΜΠΗΤΣ», .Ε. Λαρίσσου, Δήμου Δυτικής Αχαίας

στ. «ΠΛΑΖ», στη θέση Έξω Αγυιά, Δήμου Πατρών, ζ. «ΑΚΤΑΙΟ», στη θέση Δημορηγόπουλου, .Ε. Ρίου, Δήμου Πατρέων

η. «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», στη θέση Τέρμα Ηρώων Πολυτεχνείου,  .Ε. Ρίου, Δήμου Πατρέων.

θ. «ΔΑΦΝΕΣ», στη θέση Αγυιάς, Δήμου Πατρών και ι. «ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ», από οδό Μαραγκοπούλου μέχρι οδό Ροδόπουλου (θέση Ευαγγελίστρια-Πολίτη), .Ε.

Βραχνεΐκων, Δήμου Πατρέων.

2. Οι παραβάτες της παρούσης Απόφασης, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στα στελέχη του Κ.Λ. Πάτρας, ανεξάρτητα από τυχόν ποινικές ή άλλες ευθύνες που συντρέχουν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν. . 187/73 (Α’ 261), το πρώτο εδάφιο της παρ. 1 του οποίου τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 2 του Π. . 381/95 (Α’ 214), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο μόνο του Π. . 193/01 (ΦΕΚ 156 Α΄). όπως συμπληρώθηκε με το Π. .105/07 (Α’ 131) .

 

3. Για περιοχές αρμοδιότητας Κ. Λ. ΠΑΤΡΑΣ/ Γ΄ Λ/Τ ΑΙΓΙΟΥ, παρόμοιας φύσεως θέματα ρυθμίζονται με τον «Ειδικό Κανονισμό Λιμένα Αιγίου» με Αρ. 19 (Β’ 2310/2014).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις