Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρωτιά στις πανελλαδικές του 90 και η εξέλιξη 20 χρόνια μετά! Ο Πατρινός που μπήκε πρώτος στο Μαθηματικό αλλά προτίμησε το...φούρνισμα!ΦΩΤΟ

Η πρωτιά στις πανελλαδικές του 90 και η ...

Αφιέρωμα απόψε στην εκπομπή του ALPHA "Αυτοψία"

Αντίθετο δρόμο από τις σπουδές του ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Τρίγγος που το 1990 πέρασε  πρώτος στο Μαθηματικό Πάτρας, θέλοντας να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Ο ίδιος λέει ότι διάβαζε με σύστημα και έτσι πέρασε, ενώ τη σχολή την έβγαλε σε 5 χρόνια και παράλληλα εργαζόταν στο φούρνο του πατέρα του στην Πάτρα.

Μετά τις σπουδές άνοιξε τυροπιτάδικο και οι δουλειές πήγαν αρκετά καλά αφού μέσα σε λίγα χρόνια άνοιξε και ψησταριά. Άφησε λοιπόν το πτυχίο του μαθηματικού στο γκαράζ και προτίμησε τις επιχειρήσεις σε φούρνο και ψησταριά.

«Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός και σε κάποιες ειδικότητες να μπορέσεις να κάνεις χρήματα! Γενικότερα όταν κάποιος σπουδάζει, σε όποια σχολή και να είναι αυτή δουλεύει το μυαλό του», λέει στην εκπομπή του ALPHA "Αυτοψία", τονίζοντας με νόημα ότι «τα Μαθηματικά με βοήθησαν να μάθω τη λογική. Η λογική όμως δεν φτάνει, χρειάζεται φαντασία! Αυτό είναι το δίδυμο που κάνει τη διαφορά»!

 

 

Απόψε, στις 00:45, ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από την εκπομπή του, την «Αυτοψία», συναντά κάποιους που πριν από αρκετά χρόνια αγωνίστηκαν σκληρά για την επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις, κατάφεραν να πρωτεύσουν και μιλούν σήμερα στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA για τα «μαθήματα» της ζωής…!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight