Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η μνήμη των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης

Πάτρα: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η μνήμη...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η μνήμη των Αγίων ενδόξων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και της μητρός αυτού Ελένης, σε όλους τους πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυιάς Πατρών, εν πληθούση Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανεφέρθη στην μεγάλη προσωπικότητα του Αγίου Κωνσταντίνου και στην αγία μητέρα του Ελένη, και στους αγώνες που έκαναν για την προάσπιση της Ορθοδοξίας, ενώ προέτρεψε πατρικά τους πιστούς να κρατήσουν ανόθευτο, τον πολύτιμο θησαυρό της πίστεως, παραδίδοντάς τον ακέραιο στους επιγενομένους.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος επέδωσε εκ μέρους των Ιερέων και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου στον Πρωτοψάλτη του Ναού  κ. Μελέτιο Αιβαλιώτη, μια τιμητική πλακέτα και ένα ευεργετήριο γράμμα για την πολυετή του προσφορά στο αναλόγιο του ως άνω Ναού.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους και ιδιαιτέρως  στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, έτη πολλά, αναστάσιμα και ευλογημένα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις