Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Κορυδαλλό η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε σε στάσεις πορνό, την 8χρονη ανιψιά της-Διαταραχή "βλέπει" ο συνήγορός της-Τι είπε η ίδια και ο αδελφός της- ΒΙΝΤΕΟ

Στον Κορυδαλλό η 37χρονη που βιντεοσκοπο...

Αρχικά είχε αποφασιστεί η προφυλάκισή της στις φυλακές της Θήβας

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε χθες μετά την απολογία της στον Ανακριτή Πατρών η 37χρονη θεία, που έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να παίρνει άσεμνες στάσεις και να μιλά με τρόπο που παραπέμπει σε πορνό, τραβώντας τη παράλληλα σε  βίντεο, με το κινητό της.

Η γυναίκα χθες με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα καi Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα και αρχικά αποφασίστηκε η μεταοφορα της στις φυλακές Θηβών, ωστόσο δεν την δέχτηκαν ως προσωρινά κρατούμενη και γι΄αυτό πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 37χρονη φέρεται να είπε ότι δεν θα το ξανακάνει, ενώ ΔΕΝ θέλησε να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους. Αμίλητη βγήκε από τα δικαστήρια και μπήκε στο περιπολικό.

 

O αδερφός της μιλώντας στην κάμερα του thebest.gr και τον Γιάννη Πομώνη, καταδίκασε τις πράξεις της αδερφής του και περιγράφει το περιεχόμενο βίντεο που τράβηξε η θεία.

To παιδί έχει απομακρυνθεί από την πρώτη στιγμή από το οικογενειακό περιβάλλον και αναζητείται ίδρυμα το οποίο θα το φιλοξενήσει.Προς το παρόν παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ.

Ο δικηγόρος της 37χρονης θείας ζήτησε τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την πελάτισσά του για να διαπιστωθεί αν ειχε πνευματική διαύγεια και αν αντιλαμβανόταν τις πράξεις τις.Υποστήριξς ότι η γυναίκα δεν είχε πλήρη συνείδηση.

Πάτρα: ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα όσα ακούγονται στο βίντεο, που τραβούσε η θεία, με την ημίγυμνη 8χρονη ανιψιά της - Τι αποκαλύπτει στο thebest.gr o αδελφός της κατηγορουμένης - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Πάτρα: Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της - "Δεν θα το ξανακάνω", φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα, το άτυχο 8χρονο κοριτσάκι που βιντεοσκοπούσε γυμνό, η ίδια του η θεία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις