Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της - "Δεν θα το ξανακάνω", φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντε...

Τι υποστηρίζει η ίδια

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την οχτάχρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται. Η κατηγορούμενη για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, είναι αδελφή της μητέρας της ανήλικης και έμενε αρκετές ώρες μαζί της για να την προσέχει.

Η ίδια μοιάζει σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη της και να πιστεύει πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. "Δεν θα το ξανακάνω", φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα λέει στο thebest.gr, ο αδελφός της κατηγορουμένης. Διαβάστε εδώ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Το κατώφλι του δικαστικό μεγάρου της Πάτρας πέρασε πριν λίγο η 37χρονη, που κατηγορείται οτι εξανάγκαζε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται και τη βιντεοσκοπούσε, προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η θεία φέρεται να δηλώνει ότι λατρεύει την ανιψιά της, πως δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και δεν θεώρησε ότι κάνει κάτι κακό με το να τη βιντεοσκοπεί.

Πάτρα: Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα, το άτυχο 8χρονο κοριτσάκι που βιντεοσκοπούσε γυμνό, η ίδια του η θεία!

Το παιδί εξακολουθεί να παρακολουθείται από ειδικούς στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ποιο ίδρυμα θα το φιλοξενήσει.

 

Πάτρα: Αναζητούν το ίδρυμα που θα φιλοξενήσει την 8χρονη - Αύριο στον ανακριτή η θεία της που την ανάγκαζε να χαϊδεύεται και τη βιντεοσκοπούσε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις