Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τρίτη του Πάσχα στο Κτήμα Γουρδούπη: μια απολαυστική απόδραση σε έναν χώρο-όνειρο

Τρίτη του Πάσχα στο Κτήμα Γουρδούπη: μια...

Μισή ώρα από την Πάτρα, έξω από τη Χαλανδρίτσα

Η μεταφερθείσα αργία της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, σας δίνει την ευκαιρία για μια κοντινή απόδραση, έξω από τη Χαλανδρίτσα σε έναν πολυχώρο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Το Κτήμα Γουρδούπη σας περιμένει μες πολλές προτάσεις ψυχαγωγίας για τα παιδιά και ένα εξαιρετικό μενού με παραδοσιακά φαγητά, από αγνά υλικά, για τους μεγάλους.

Το πιάτο της ημέρας είναι γουρουνόπουλο στα κλήματα, αλλά δεν θα λείπουν το προζυμένιο ψωμί, η παραδοσιακή χορτόπιτα, το γκιουβέτσι στην τσερέπα, ο μπακλαβάς, η καρυδόπιτα και πολλές ακόμα λιχουδιές, όλες φτιαγμένες από υλικά που καλλιεργούνται στο κτήμα. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν στους μεγάλους χώρους, αλλά να κάνουν και βόλτα με το πόνυ που θα γίνει ο πιο καλός τους φίλος.

Το Κτήμα Γουρδούπη επισκέπτονται τις καθημερινές πολλά σχολεία αφού οι εγκαταστάσεις του, μέσα στη φύση, προσφέρονται για άθληση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ οι χώροι του διατίθενται για δεξιώσεις αλλά και εταιρικές συναντήσεις.

Βρίσκεται μισή ώρα από την Πάτρα, έξω από την Χαλανδρίτσα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε στα τηλέφωνα 26940.22136 και 6988.066.857.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight