Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Οι νέοι του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στους Δελφούς

Μεσολόγγι: Οι νέοι του εργαστηρίου «Πανα...

Οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που διαμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες , που διαμένουν στις Στέγες  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, είχαν την ευκαιρία  να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή  σε  Δελφούς ,Αράχωβα , Γαλαξίδι, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 .

Επικεφαλής της εκδρομής ήταν η Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Διονυσία Σαμαντά. Συνόδευαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, o Διευθυντής του Εργαστηρίου κ. Δημήτρης Χειμαριώτης  και   αρκετοί εργαζόμενοι – συνοδοί των παιδιών.

"Οι Νέοι μας επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο του ιερού του Απόλλωνα ,όπου  η σχετική ενημέρωση προς τους νέους μας έγινε από την κα Ελένη Μούρτη-Μάλαινου, καθηγήτρια Φιλόλογο,  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Έτσι οι Νέοι μας ήρθαν σε επαφή με τον πολιτισμό μας και θαύμασαν τα δημιουργήματα των προγόνων μας.

Στη συνέχεια, μετά το μεσημεριανό τους γεύμα, στους Δελφούς, επισκέφτηκαν τη γραφική Αράχωβα και περπάτησαν στα όμορφα σοκάκια της.

Αργά το απόγευμα, μετά από μια στάση στο όμορφο Γαλαξίδι, πήραν το δρόμο της επιστροφής ανανεωμένοι και χαρούμενοι.

Η εκδρομή σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας χάρηκαν πολύ με την  εμπειρία αυτή,  καθώς  γνώρισαν καινούρια πράγματα και πέρασαν όμορφες στιγμές!"

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεσολόγγι:Παρουσίαστηκε το Πρόγραμμα Εορτών Εξόδου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις