Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στις εκπομπές του Παπαδάκη και των Λιάγκα - Σκορδά πήγαν την Τσικνοπέμπτη οι Πατρινοί σοκολατορίχτες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στις εκπομπές του Παπαδάκη και των Λιάγκ...

Όπως είπαν, πάνω από 60.000 σοκολάτες θα πεταχτούν στην μεγάλη παρέλαση του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού

Οι Σοκολατορίχτες του Πατρινού Καρναβαλιού όπως κάνουν κάθε χρόνο, πιστοί στο έθιμο και την παράδοση, πήγαν στην Αθήνα την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016 το πρωί, καλεσμένοι στο κανάλι του Αντέννα (ΑΝΤ1) και οι Σοκολατορίψεις όπως ήταν αναμενόμενο έφεραν τα πάνω-κάτω και προκάλεσαν μία ευχάριστη αναστάτωση και πανζουρλισμό ενώ παράλληλα διαφημίστηκε με τον καλύτερο και πιο γλυκό τρόπο το Πατρινό καρναβάλι που φτάνει στην κορύφωση του το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς 11-13 Μαρτίου 2016!

Εκπρόσωποι και των πέντε σωματείων Σοκολατοριχτών παρουσιάστηκαν σε δύο πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ με τον Γιώργο Παπαδάκη και στην εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

Ο Περικλής Δημητρόπουλος από τις Σοκολατομαχίες, έδειξε σε όλους τα "είδη πετάγματος" των σοκολατών, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες και έγινε χαμός!

Οι Σοκολατορίχτες με το κέφι τους και την "γλυκιά" τους διάθεση ταξίδεψαν και επικοινώνησαν το Καρναβάλι της Πάτρας σε όλους! Εξάλλου τόσο η ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όσο και η ψυχαγωγική εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά σημειώνουν καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Φυσικά όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και έτσι ο Παναγιώτης Μουλίνος αποτύπωσε τις στιγμές αυτές τόσο με τους παρουσιαστές των εκπομπών όσο και με τους άλλους καλεσμένους που ήταν επίσης εκεί, ανάμεσα τους οι τραγουδιστές Μύρωνας Στρατής και Ησαίας Ματιάμπα και ο γνωστός σεφ και κριτής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», Έκτορας Μποτρίνι.

*Αξίζει να σημειωθεί πως στην γιορτινή εκπομπή της Τσικνοπέμπτης η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά είχε επιλέξει μία πρωτότυπη, σινεφίλ καρναβαλική αμφίεση. Είχε ντυθεί ως Δάσκαλος Τζεντάι Γιόντα από τον "Πόλεμο των άστρων"!

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου).

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight