Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Ελλάδα: "Δεν υπάρχει ζήτημα δημιουργίας hot spot στην περιοχή" λέει η Περιφέρεια - Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση...

Δυτική Ελλάδα: "Δεν υπάρχει ζήτημα ...

Νέες πληροφορίες ήθελαν μετά την Αιγιάλεια να εξετάζεται η περίπτωση του Αντιρρίου

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα σενάρια που θέλουν την Κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο κατασκευής hot spot (κέντρο προσωρινής κράτησης μεταναστών) στην περιοχή και συγκεκριμένα στο Αντίρριο.

Τις τελευταίες ώρες διακινήθηκαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Κυβέρνηση προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους εργοταξιακούς χώρους της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης στο Αντίρριο, για την δημιουργία hot spot, μιας και οι χώροι αυτοί έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας  (ΤΑΙΠΕΔ) χωρίς πάντως μέχρι σήμερα να έχει πραγματοποιηθεί κάποια ενέργεια από την πλευρά της πολιτείας.

Ο αρμόδιοςς Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα Συνείδηση, διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτό.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μέχρι σήμερα η Περιφέρεια, δεν έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση από την Πολιτεία για ενδεχόμενο κατασκευής hot spot στην περιοχή.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση και εκτός των άλλων, θέλω να πω, ότι όσοι διακινούν τις πληροφορίες αυτές πιθανότατα αρέσκονται σε σπέκουλα η οποία χαρακτηρίζεται επικίνδυνη. Προ ημερών είχε ακουστεί για διάφορες περιοχές της Αχαΐας, στις οποίες τελευταία προστέθηκε το Αντίρριο.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε ουδεμία ενημέρωση και μάλιστα δεν έχουμε την παραμικρή πρόθεση να ανοίξουμε το θέμα αυτό.

Αν θέλετε θα έλεγα ότι η περιοχή μας δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν άλλες περιοχές με τους πρόσφυγες.

Άρα δεν συντρέχει και ουσιαστικός λόγος για να ανοίξει κουβέντα για το θέμα αυτό" υποστήριξε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος.

Εξάλλου στη λίστα των περιοχών την οποία έχει δημοσιοποιήσει η Κυβέρνηση, δεν συμπεριλαμβάνεται η Δυτική Ελλάδα. Εκτός βέβαια και αν αυτό έρθει σε δεύτερη φάση….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αχαϊα: Οι σκέψεις για δημιουργία hot spot προσφύγων στην περιοχή - Οι αποκαλύψεις και οι φημολογίες από την... ΚΕΔΕ για την Αιγιάλεια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις