Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Hugh Jackman: Εμφάνισε για πέμπτη φορά καρκίνο του δέρματος

Hugh Jackman: Εμφάνισε για πέμπτη φορά κ...

Το μήνυμα που μοιράστηκε

Ο αγαπημένος ηθοποιός Hugh Jackman αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια τον καρκίνο του δέρματος και όπως φαίνεται, αυτό το κεφάλαιο δεν έχει κλείσει.

Ο διάσημος ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση, την πέμπτη μέσα σε δύο χρόνια!

«Ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν δεν φοράς αντηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου, εντούτοις σοβαρή. Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε αντηλιακό και να υποβάλλεστε συχνά σε ιατρικούς ελέγχους» έγραψε ο 47χρονος σταρ το βράδυ της Δευτέρας και δημοσίευσε φωτογραφία του με ένα τσιρότο στη μύτη.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια με την υγεία του, την οποία αποδίδει στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στη γενέτειρά του, την Αυστραλία.

«Έπαθα τέσσερις φορές καρκίνο του δέρματος μέσα σε 18 μήνες! Είναι σοκαριστικό να ακούς πως έχεις καρκίνο… Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος, αλλά δεν γινόταν, μέχρι που μπήκα στο χειρουργείο. Ο γιατρός μου μού εξήγησε ότι ο τύπος καρκίνου που έχω δεν είναι από εκείνους που σε στέλνουν αμέσως στον άλλον κόσμο» έχει δηλώσει.

Ο Hugh Jackman υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες, ενώ, θέλοντας να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, προωθεί μια σειρά αντηλιακών για παιδιά.

Να σημειώσουμε πως το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου του δέρματος, που παρουσιάζεται στο 90% και πλέον των ασθενών. Τέτοιου είδους καρκινώματα σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο, αν δεν αφαιρεθούν, ενδέχεται να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα μαλακό ιστό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight