Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: Tα προβλήματα τοπικών κοινοτήτων στο επίκεντρο

Δυτ. Αχαΐα: Tα προβλήματα τοπικών κοινοτ...

Κατασκευή πλατείας στον Κρίνο

Τις Τοπικές Κοινότητες Κρίνου, Μύρτου & Σαντομερίου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειο Γκοτσόπουλο,  τον αναπληρωτή δημάρχου κ.  Αθανάσιο Ραυτακόπουλο, τους αντιδημάρχους κ.κ  Γεώργιο Παλαιολόγο, Παναγιώτη Μυλωνά, Χρήστο Σκάγια, τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Δ  κ.Σπυρίδωνα Τραχάνη, τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ κ. Ξενοφώντα Μπαχρά και τους βοηθούς δημάρχου κ.κ Παναγιώτη Ράθωση και Χρήστο Φιλιππόπουλο.

Οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων αλλά και κάτοικοι των χωριών ενημέρωσαν την Δημοτική Αρχή για τα προβλήματα της καθημερινότητας, της αγροτικής οδοποιίας, των καθαρισμό χειμάρρων και ρεμάτων και έγιναν προτάσεις σχεδιασμού μικρών τεχνικών έργων και βελτιώσεις στο δίκτυο της ύδρευσης.

Ο Δήμαρχος κ.Χρήστος Νικολάου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής : «Οι επισκέψεις στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες και στα χωριά μας  πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα  έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια και έλεγχος  σε αυτά που συζητούμε  και σε αυτά που υποσχόμαστε  τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες  μου  που με την σημερινή τους παρουσία επιβεβαιώνουμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι  «είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ». Είμαστε σήμερα εδώ να σας ακούσουμε και από κοινού να προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματα.  Ήδη όπως γνωρίζετε και βλέπετε πάμε πάρα πολύ καλά στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού. Επιπλέον έχουν γίνει και συνεχίζονται οι καθαρισμοί στους χείμαρρους και σε λίγες ήμερες θα τρέξει και διαγωνισμός για την προμήθεια χαλικιών ώστε στοιχειωδώς να βελτιώσουμε το αγροτικό δίκτυο του Δήμου μας. Στον φετινό προϋπολογισμό προβλέφθηκε να δοθεί και η παγία- μια οικονομική βοήθεια για όσους δεν γνωρίζουν - στους πρόεδρους ώστε μικροπροβλήματα να αντιμετωπίζονται και να επιλύονται άμεσα χωρίς να διογκώνονται. Εν κατακλείδι και ρίχτοντας μια ματιά στην προηγούμενη χρονιά βλέπουμε ότι έχουμε κάνει σημαντικές βελτιώσεις, πάρα την άσχημη οικονομική κατάσταση που ζούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων αλλά και στην κατασκευή μικρών έργων στα χωριά μας ».

Στον Κρίνο παρουσιάστηκε η προμελέτη για την κατασκευή  της πλατείας στο κέντρο του χωριού  η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει μέσα στο 2016  και στο Σανταμέρι παρουσιάστηκαν οι παρεμβάσεις που έγιναν και γίνονται στην ευρύτερη περιοχή.    


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις