Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στον Τσίπρα το σχέδιο Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό - Τι είπαν οι δυο άνδρες

Στον Τσίπρα το σχέδιο Κατρούγκαλου για τ...

Στον Πρωθυπουργό ο υπουργός Εργασίας

Συνομιλία είχε, πριν από λίγη ώρα οΑλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία του ασφαλιστικού, όπως μεταδίδει η avgi.gr.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Γ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία της επεξεργασίας της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε στον υπουργό Εργασίας τη δέσμευση της κυβέρνησης να μην υπάρξουν περικοπές των κύριων συντάξεων και πως στόχος της κυβέρνησης είναι μέσα από αυτή τη μεταρρύθμιση το ασφαλιστικό να καταστεί βιώσιμο και με ενισχυμένη κοινωνική δικαιοσύνη.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Την πρότασή του για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Πρωθυπουργό ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Σκάι, το σχέδιο Κατρούγκαλου προβλέπει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις, μείωσεις σε επικουρικές από 170 ευρώ και πάνω, αύξηση 1% των εργοδοτικών εισφορών και αύξηση 0,5% των εισφορών των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι το Ασφαλιστικό, σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνηθεί με τους θεσμούς, πρέπει να έχει ψηφιστεί μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις