Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ή θα αλλάξουμε ή θα ξαναχάσουμε

Ή θα αλλάξουμε ή θα ξαναχάσουμε

Του Απόστολου Τζιτζικώστα

Η εκλογή της 22ας Νοεμβρίου δεν είναι υπόθεση ενός προσώπου. Δεν είναι υπόθεση των λίγων, όπως θέλουν και προσπαθούν να την παρουσιάσουν κάποιοι.

Η εκλογή της 22ας Νοεμβρίου είναι υπόθεση όλων μας.  Και πρέπει όλοι να μιλήσουμε με τους φίλους μας, τους γνωστούς μας και να στείλουμε το μήνυμα ότι μόνο μια Νέα Δημοκρατία μεγάλη, αλλαγμένη, ελκυστική, μπορεί να δώσει μάχες για τη χώρα, μπορεί να δώσει ξανά προοπτική στους πολίτες.

Μόνο με ένα τρόπο θα αλλάξουν τα πράγματα.  Με τη συμμετοχή.

Η χώρα και η παράταξη έχουν ανάγκη μια μαζική και πλατιά συμμετοχή.

Αρνηθείτε εκείνους που σας αρνούνται. Αγνοήστε εκείνους που σας αγνοούν. Γυρίστε την πλάτη σε όσους δεν θέλουν μεγάλη και ισχυρή τη Νέα Δημοκρατία.

Σηκώστε ψηλά τη σημαία των κοινών μας αγώνων και πείτε ένα βροντερό όχι στη σιωπή και την απομόνωση που θέλουν να επιβάλουν στον κόσμο αυτής της παράταξης.

Ένωσα τις δυνάμεις μου με όσους επιτακτικά ζητούν την πολιτική επανένταξη της παράταξης στην κοινωνία. Με όσους αντιλαμβάνονται πως το πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ  με τις θυσίες των πολιτών, δε μπορεί άλλο να συνεχιστεί.

Όσο αυτή η κυβέρνηση θα πασχίζει να κατανοήσει την ανάγκη παραγωγής νέου πλούτου - εμείς ήδη θα σχεδιάζουμε το ελκυστικό και σταθερό πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον εντός του οποίου θα μπορούν να υπάρξουν επενδύσεις,  δημιουργώντας νέες και σταθερές θέσεις εργασίας.

Όσο αυτή η κυβέρνηση θα πασχίζει να κατανοήσει την αξία της αριστείας στην εκπαίδευση, εμείς θα στεκόμαστε στο πλευρό των νέων επιστημόνων, πείθοντάς τους ότι αξίζει τον κόπο να μείνουν εδώ και να αγωνιστούν, γιατί μία νέα Ελλάδα ανατέλλει.

Όσο αυτή η κυβέρνηση θα διαλύει την πρωτογενή παραγωγή, εμείς θα προετοιμάζουμε την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων για να κάνουμε και πάλι τους Αγρότες μοχλό της Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Σε καλώ να συμμετάσχεις για να φτιάξουμε μαζί μια ανοικτή παράταξη ενεργών και υπεύθυνων πολιτών και όχι προσωπικών μηχανισμών, μία συμμετοχική παράταξη που δε θα έχει επετηρίδα αλλά θα αναγνωρίζει την αξία τους καθενός.

Σας καλώ όλους, όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και όλους εκείνους που απογοητεύσαμε και απομακρύναμε.

Μικρή συμμετοχή σημαίνει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ήττα της παράταξης και της χώρας. Την Κυριακή είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

Η Ελλάδα μας μπορεί να ξαναγίνει μια χώρα ελευθερίας, δικαιοσύνης, ελπίδας και δημιουργίας πλούτου για όλους. Αρκεί να έχει μια παράταξη που θα μπορεί να εμπνεύσει για να νικήσει τον μοιραίο και καταστροφικό κ. Τσίπρα.

Μόνο μαζί μπορούμε να το πετύχουμε και θα πετύχουμε.

Η υποψηφιότητά μου δεν αφορά  μόνο την επιλογή ενός προσώπου.

Δε ζητώ απλά το αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ζητώ να οικοδομήσουμε μαζί τον πολιτικό φορέα της επόμενης μέρας, που θα διαμορφώσει το όραμα της Ελλάδας των επόμενων ετών.

Της Ελλάδας που θα σηκώσει κεφάλι και με αισιοδοξία θα αυτοπεποίθηση θα στραφεί στον έξω κόσμο, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματά της.

Το δίλημμα είναι ένα : Η θα αλλάξουμε ή θα ξαναχάσουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις