Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ποια προϊόντα θα βρείτε στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151- Απολαύστε τα στο κατάστημα ή συνθέστε το δώρο της επιλογής σας

Πάτρα: Ποια προϊόντα θα βρείτε στο ΚΕΛΛΑ...

Στο πρώτο κατάστημα της Πάτρας με αποκλειστικά Αχαϊκά προϊόντα

Ράφια γεμάτα Αχαϊκά προϊόντα σας περιμένουν στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151, το πρώτο κατάστημα που άνοιξε στην Πάτρα και διαθέτει αποκλειστικά προϊόντα Αχαϊκών επιχειρήσεων και παραγωγών.

Μια μικρή γωνιά στο κέντρο της πόλης.

Τόσο μικρή, μα και τόσο μεγάλη για να …χωρέσει όλη την Αχαΐα.

Εδώ τα προϊόντα, είναι αποκλειστικά Αχαϊκά.

Αυτά που παράγουν με όρεξη και μεράκι, Αχαϊκά χέρια, δικοί μας άνθρωποι.

ΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΛΛΑΡΙ 151

ΚΡΑΣΙΑ

Θα βρείτε όλες τις ετικέτες κρασιών που παράγουν οι οινοποιίες ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ-Άγγελος Ρούβαλης, Παρπαρούση, Κτήμα Κούκου, Βιολογικοί Οίνοι Δημακόπουλου, Κολυπέρα καθώς και τα κρασιά Σανταμέρι.

ΠΟΤΑ

Θα βρείτε όλη τη σειρά ποτών που παράγουν οι Αχαϊκές ποτοποιίες ΛΟΥΚΑΤΟΥ, ΠΙΛΑΒΑ, ΧΑΧΑΛΗ και VANTANA: ούζο, τσίπουρο, τεντούρα, λικέρ (τριαντάφυλλο, amaretto,καφέ, μαστίχα κ.λπ.) καθώς και ούζο σε διάφορες γεύσεις (καφέ, μαστίχα, λεμόνι, πορτοκάλι, κεράσι) όπως και λικέρ από εκχυλίσματα θυμάρι, δυόσμο, φράουλα, καφέ, περγαμόντο, μανταρίνι, φασκόμηλο. Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε διάφορες συσκευασίες (φιάλες μινιατούρες, 200, 500, 700 ml).

ΜΠΥΡΕΣ

Η μοναδική μπύρα που θα βρείτε στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151, είναι η Πατρινή «Διώνη».

ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Σοκολάτες ρόφημα σε δώδεκα γεύσεις (Σοκολάτα γάλακτος 0% ζάχαρη, Σοκολάτα γάλακτος με πορτοκάλι & κανέλα, Σοκολάτα γάλακτος mocha, Σοκολάτα γάλακτος με πραλίνα φουντουκιού, Σοκολάτα γάλακτος φράουλα, Σοκολάτα γάλακτος καραμέλα με θαλασσινό αλάτι, Σοκολάτα σκούρα με μπαχαρικά, Σοκολάτα σκούρα με καρύδα, Σοκολάτα σκούρα, Σοκολάτα σκούρα με καραμελωμένα φυστίκια, Λευκή σοκολάτα με λεμόνι και μοσχοκάρυδο, Λευκή σοκολάτα με raspberry και ρόδι) που παρασκευάζει η Πατρινή βιομηχανία Γιαλούσης.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Παραδοσιακά ζυμαρικά «ΧΕΛΜΟΣ»: Παπαρδέλες, παπαρδέλες με λαχανικά, λαζάνια, χυλοπίτες, τραχανάς, τραχανάς σταρένιος φτιαγμένα με φρέσκα υλικά 9γάλα, αυγά) και με παραδοσιακό τρόπο από την Καλαβρυτινή βιοτεχνία του Στέλιου Αλεξόπουλου.

Επίσης πλήρης σειρά παραδοσιακών ζυμαρικών «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ» από την βιοτεχνία του Νίκου Νικολόπουλου στην Κάτω Αχαΐα.

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Γυάλινες κλασσικές συσκευασίες της «Ελίς Αφών Σώρρα» και ειδικές συσκευασίες από το «Λάδι Δύμης Αχαΐας-Loukia» που παράγεται στα Λουσικά.

ΞΥΔΙ

Γυάλινες συσκευασίες της βιοτεχνίας aroe-Θερμός: μπαλσάμικο με χαρουπόμελο, μπαλσάμικο με τριαντάφυλλο, μπαλσάμικο με πετιμέζι και παλαιωμένο μπαλσάμικο με πετιμέζι.

ΑΛΕΥΡΙ

Όλους τους τύπου αλευριών που παράγουν οι «Μύλοι Αχαΐας» της ΜΠΙΤΑΣ ΕΠΕ.

ΜΕΛΙ

Μέλι ελάτης, ανθέων και βελανιδιάς από τον Μελισσότοπο.

ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Σύκο, φράουλα, κεράσι, βίσινο από σπιτικά γλυκά Ιάμβη και πλήρης σειρά γλυκών κουταλιού της βιοτεχνίας Korona-Κατσιγιάννης. Επίσης θα βρείτε ροδοζάχαρη με τριαντάφυλλα από το Κτήμα Φούρα και την ειδική συνταγή του Στέλιου Αλεξόπουλου.

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Καρυδόψιχα, αμύγδαλο, μαύρη σταφίδα, σουλτανίνα και energy mix της Πατρινής βιοτεχνίας ξηρών καρπών Σιδέρη.

ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

Υγιεινές μπάρες δημητριακών, ιδανικές για ένα υγιεινό δεκατιανό.

ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ

Όλη τη σειρά λουκουμιών και τα ξερολούκουμα Σκιαδαρέση

ΤΥΡΙΑ

Λευκά και κίτρινα τυριά ΧΕΛΜΟΣ.

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ-ΧΥΜΟΙ

Όλη τη σειρά αναψυκτικών (πορτοκαλάδα, πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, σόδα, cola) και χυμών (πορτοκάλι, ροδάκινο, μήλο-πορτοκάλι-καρότο, extra 9) λουξ.

ΝΕΡΟ

Εμφιαλωμένο νερό Κρίνος.

ΕΛΑΙΟΣΑΠΟΥΝΑ

Χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου dimitra.

Καθημερινά γίνονται νέες παραλαβές και προστίθενται προιόντα κι άλλων Αχαϊκών επιχειρήσεων και παραγωγών.

Μια επίσκεψη στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151 θα σας πείσει ότι στην Αχαΐα παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές.

Με κάθε Αχαϊκό προϊόν που αγοράζουμε στηρίζουμε την τοπική οικονομία, συμβάλλουμε να μείνουν και να επανεπενδυθούν τα χρήματα στον τόπο μας, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για να βρουν δουλειά οι δικοί μας άνθρωποι.

Στηρίζουμε τον τόπο μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Αξίζει και μας συμφέρει όλους!

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΛΛΑΡΙ 151

Υγιεινό δεκατιανό

Από τις 9 το πρωί το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 σας περιμένουμε με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις για ένα υγιεινό δεκατιανό, με μπάρες δημητριακών, ενεργειακό mix ξηρών καρπών, γιαούρτι με φρούτα, γιαούρτι με μέλι και καρύδια, μικρά σάντουιτς ημέρας, όλα με Αχαϊκά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να συνοδεύεστε με διάφορα ροφήματα, όπως απολαυστικές σοκολάτες δώδεκα γεύσεων , ελληνικό καφέ ψημένο στο μπρίκι κ.α.

Απολαύστε τα στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151, κάνοντας ένα διάλλειμα, ή πάρτε τα κοντά σας, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας.

 

Ένα ποτήρι κρασί ή ποτό

Από το μεσημέρι και ως αργά το βράδυ γευτείτε ένα ποτήρι κρασί (από 2,5 €) από μια λίστα των πιο ποιοτικών Αχαϊκών κρασιών, ένα ούζο ή τσίπουρο, ένα ποτήρι μοσχάτο ή ούζο με διάφορες γεύσεις (καφέ, λεμόνι, πορτοκάλι, κεράσι, μαστίχα, σμέουρο), ή κάποιο άλλο λικέρ ή cocktail.

Το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 σας προσφέρει finger food από Αχαϊκά τυριά, ελιές, μικρές μπρουσκέτες και άλλες γευστικές απολαύσεις, για να συνοδεύσετε το ποτό σας.

 

Ψώνια για το σπίτι και συσκευασίες Αχαϊκού δώρου

Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας από το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 μπορείτε να ψωνίσετε για το σπίτι, ή να δημιουργήσετε το δώρο που θέλετε από μια μεγάλη γκάμα και εξαιρετικής ποιότητας Αχαϊκών προϊόντων, όπως κρασιά, ποτά, ζυμαρικά, λάδι, αλεύρι, ξηρούς καρπούς, γλυκά κουταλιού, μέλι, λουκούμια, ελαιοσάπουνα, κηραλοιφές και πολλά ακόμα.

Δώρα που ξεκινούν από 3€, αλλά έχουν ιδιαίτερη αξία, καθώς τα προϊόντα που τα συνθέτουν έχουν παραχθεί από Αχαϊκά χέρια.

ΚΕΛΛΑΡΙ 151

Μαιζώνος 151 και Φιλοποίμενος, Πάτρα

Τηλ.: 2610240872

Ανοιχτό από τις 9 το πρωί έως αργά το βράδυ.

Επισκεφθείτε εδώ τη σελίδα που διατηρεί το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 στο facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight