Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σφοδρή επίθεση Άδωνη-Κυριάκου στον Μεϊμαράκη

Σφοδρή επίθεση Άδωνη-Κυριάκου στον Μεϊμαράκη

Γιγαντώνεται ο εμφύλιος πόλεμος στην ΝΔ

Εντείνεται ο «γαλάζιος» πόλεμος. Πεδίον μάχης σήμερα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ. Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλαν τον προσωρινό - και εκ νέου υποψήφιο - πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη και το περιβάλλον του για εκμετάλλευση των υποδομών του κόμματος κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Οι εκπρόσωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη κατήγγειλαν τηλεφώνημα που έγινε από τα κεντρικά γραφεία στον πρώην βουλευτή Αχαΐας κ. Μπεκίρη, από τον οποίο ζητήθηκε να στηρίξει την υποψηφιότητα του προσωρινού προέδρου. Η πλευρά Μεϊμαράκη, πάντως, κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και το καταδικάζει.

Ο εκπρόσωπος του Άδωνι Γεωργιάδη κατήγγειλε επίσης ότι ο πρώην γγ Εθελοντών και εν ενεργεία μέλος της ΠΕ κ. Σιάνης προσπάθησε τη Δευτέρα να πάει στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, αλλά του απαγόρευσαν αρχικά την είσοδο και τελικά του επετράπη να εισέλθει μετά από παρέμβαση του διευθυντή του κόμματος κ. Τσιμάρα.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε άγνοια του περιστατικού και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει να γίνει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έδωσε εντολή στους άντρες της ασφάλειας να εμποδίσουν την είσοδο στον κ. Σιάνη.

Η πλευρά Μεϊμαράκη πάντως και σε αυτή την περίπτωση δήλωσε άγνοια για το γεγονός, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος τη δουλειά του είχε την τελείωσε και η γραμματεία του δεν υπάρχει πια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτός τον παραπάνω φαίνεται διατεθειμένος να ανοίξει πόλεμο και για το θέμα του ντιμπέιτ. Συγκεκριμένα σε επιστολή του προς τους άλλους τρεις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ ζητά σε υψηλούς τόνους τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ ή αντί αυτού εθνικών συνδιασκέψεων.

Αφήνει μάλιστα αιχμές για την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη θέση του προέδρου του κόμματος, παρ' ότι είναι υποψήφιος. Οι συνεργάτες του προσωρινού προέδρου της ΝΔ απαντούν ότι τηρούν το καταστατικό του κόμματος γιατί είναι υποχρεωμένοι παρ’ ότι και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει εκφράσει αντιρρήσεις για τα όσα ορίζονται.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πάντως σήμερα σε δηλώσεις του εξέφρασε και πάλι τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο εκλογής προέδρου τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν ο κάθε Νεοδημοκράτης που έχει σταθεί στο κόμμα στις ήττες στις λύπες και έχει δώσει αγώνες, να εξισώνεται με τον κάθε περαστικό που μπορεί να είναι μηχανισμός και να έλθει επί τούτου και να επιλέξει τον αρχηγό τον δικό μας». Για το δε ντιμπέιτ είπε: «δεν μας βοηθάει, γιατί ενέχει ένα στοιχείο αντιπαράθεσης».

 

Πηγή: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις