Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρχαία Ολυμπία: Δωρεάν εξετάσεις για οστεοπόρωση, σήμερα και αύριο

Αρχαία Ολυμπία: Δωρεάν εξετάσεις για οστ...

«Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης»

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, «Πεταλούδα» σε συνεργασία με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση σήμερα και αύριο 6-7 Οκτωβρίου,  με γενικό θέμα:

«Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης». Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας την Τρίτη 6/10/2015, ώρες 12:00 έως 18:00 και την Τετάρτη 7/10/2015, ώρες 10:00 έως 16:00.

Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 17:30.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού στο Τμήμα Υγείας & Πρόνοιας στο τηλέφωνο: 2624029087. Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, «Πεταλούδα» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO).

Πηγή

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις