Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ρημάζουν το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα - Αυτή τη φορά έκλεψαν παράθυρο με το κάσωμα - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ρημάζουν το νοσοκομείο του Αγίου ...

Το Σωματείο μιλά για ξέφραγο αμπέλι

Μια ακόμα κλοπή σημειώθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. όπως καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων έκλεψαν το παράθυρο , μαζί, με το κάσωμα, από κτίριο της κεντρικής πύλης. Όπως δηλώνει στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Πετρόπουλος, γεννούνται ερωτηματικά καθώς μια τέτοια ενέργεια προκαλεί θόρυβο και απαιτεί χρόνο κι αναρωτιέται πως το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό.

Ωστόσο το πρόβλημα της φύλαξης του κτιρίου και της ασφάλειας των εργαζομένων είναι εκτεταμένο αναφέρει οκ. Πετρόπουλος καθώς οι κλοπές είναι συχνό φαινόμενο , ενώ δεν λείπουν οι επιθέσεις σε ιατρικό και άλλο προσωπικό.

Ο κ.Πετρόπουλος επισημαίνει ενδεικτικά κάποιες περιπτώσεις κλοπών. Πρόσφατα από το ίδιο κτίριο στην κεντρική πύλη άγνωστοι αφαίρεσαν το air condition. Επίσης αφαιρέθηκαν κομπιούτερ από τη νέα πτέρυγα.

Προ ημερών προσπάθησαν να αφαιρέσουν σιδερένια πόρτα από το οπό ανακατασκευή πολυώροφο κτίριο του νοσοκομείου, ωστόσο η δράση τους έγινε αντιληπτή από έναν ακτινολόγο.

Επίσης άγνωστοι έχουν αφαιρέσει τον χαλκό από τα αλεξικέραυνα στην ταράτσα του Ταχύρρυθμου.

Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρει επίσης περιπτώσεις ατόμων που μπαίνουν στο νοσοκομείο για να κλέψουν σύριγγες και φάρμακα και ζητά την ενίσχυση της φύλαξης του χώρου και των εργαζομένων σε αυτόν, η οποία είναι περιορισμένη. όπως λέει σε κάθε βάρδια εργάζεται ένα άτομο ασφάλεια κι ένας φύλακας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις