Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε εξέλιξη η περιοδεία Χατζιδάκη στην Αχαΐα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη η περιοδεία Χατζιδάκη στην Αχ...

Το στέλεχος της ΝΔ έχει σειρά επαφών με τους τοπικούς φορείς

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η περιοδεία του πρώην υπουργού της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη στην Αχαΐα, ο οποίος το απόγευμα εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο του κόμματος στο Αίγιο.

Αυτή την ώρα ο πρώην υπουργός έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος στην Πάτρα, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών και παραγωγικές μονάδες της Πάτρας.

Το απόγευμα στις 6 ο κ. Χατζηδάκης θα παραχωρήσει στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας στην Πάτρα, συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ακολούθως θα αναχωρήσει για το Αίγιο.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στην Παναιγιάλεια Ενωση Συνεταιρισμών και στη συνέχεια (7.30 μ.μ.) συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Αιγιαλείας (τοπικό τμήμα Επιμελητηρίου Αχαΐας, Εμπορικό Σύλλογο κ.ά.) στις 8 μ.μ..

Στις 8:30 μ.μ. ο Κ. Χατζηδάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το οποίο λειτουργεί στη συμβολή των οδών Ερμού 7 και Μητροπόλεως.

Τον κ. Χατζηδάκη συνοδεύουν στελέχη της ΝΔ από τον νομό.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του πρώην υπουργού στα γραφεία του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις