Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: «Θα μείνουν με…τις δημοσκοπήσεις στα χέρια»

Νίκος Νικολόπουλος: «Θα μείνουν με…τις δ...

Βρέθηκε στην Καρδίτσα στο πλαίσιο της περιοδείας του

Στην Καρδίτσα βρέθηκε και περιόδευσε την Παρασκευή ο βουλευτής Αχαΐας και Γραμματέας των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με πολίτες.

Κατά την διάρκεια ομιλίας του στην πόλη, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε πως οι «ματαιοπονούν οι πρωτεργάτες του γνωστού συστήματος της διαπλοκής και της διαφθοράς, αφού το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο λαός δεν παίρνει πίσω την υπογραφή που έβαλε στην πολιτική καταδίκη του φθαρμένου και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος».

«Τους διαβεβαιώνω ότι και πάλι θα μείνουν… με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι» τόνισε ο βουλευτής, συμπληρώνοντας ότι «στις 20 Σεπτεμβρίου ο λαός θα κλείσει για πάντα την πόρτα σε εκείνους που χρεοκόπησαν τη χώρα και την άφησαν επί πέντε χρόνια έρμαιο των δανειστών και των μεγάλων συμφερόντων».

Ο κ. Νικολόπουλος, επίσης, ανέφερε: «Ο λαός σήμερα πληρώνει το μάρμαρο εκείνων που εξέθρεψαν την διαπλοκή και τη διαφθορά. Και εκείνων που ούτε την ύστατη ώρα τόλμησαν να κάνουν όσα απαιτούσαν οι καιροί και ο λαός για να σωθεί η πατρίδα.

Και ήρθαν, τον περασμένο Γενάρη, ο Τσίπρας μαζί με τον Καμμένο για να μαζέψουν τα βρώμικα απόνερα του ντόπιου συστήματος και παράλληλα, να τα βάλουν με τους γύπες της ευρωπαϊκής ελίτ. Έδωσαν πολύ σκληρή μάχη και το ξέρετε. Έφτασαν μέχρι εκεί που δεν έφτασε κανένας. Σκότωσαν το παλιό και καταδικασμένο μνημόνιο, υπέστησαν την λάσπη και τον πόλεμο όλου του ευρωπαϊκού και ντόπιου συστήματος, άνοιξαν τις πρώτες αχτίδες κοινωνικής δικαιοσύνης και δεν έσκυψαν το κεφάλι στην διαπλοκή.

Το έσκυψαν μόνο για να μην διαλυθεί ο τόπος. Και έκαναν έναν αναγκαίο ελιγμό για να μπορέσουν να προχωρήσουν την μάχη. Και αυτή η μάχη συνεχίζεται… Και θα συνεχιστεί και μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, που ο λαός θα αναθέσει σε αυτούς τους δύο να διαπραγματευτούν τη βιωσιμότητα του χρέους. Γιατί, ποιόν άλλο θα εμπιστευτεί ο λαός γι’ αυτή τη δουλειά;

Εκείνους που αποτελούν τα ντάπια φερέφωνα των δανειστών και που ισχυρίζονταν ότι το χρέος είναι βιώσιμο; Έλα ντε που δεν είναι, όμως… Και αυτό που λένε τώρα όλοι, πριν λίγο καιρό το έλεγαν μόνο ο Τσίπρας και ο Καμμένος.

Και επίσης, η μάχη θα συνεχιστεί στο εσωτερικό. Και θα είναι αμείλικτη. Μάχη με τη διαφθορά, τη γραφειοκρατία, το πλαδαρό κράτος, τη νόθα επιχειρηματικότητα. Όλοι αυτοί που επί χρόνια κερδοσκοπούν ή λουφάρουν ενώ η πατρίδα βουλιάζει, θα κάτσουν στον πάγκο τους.

Και οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος θα συναντήσουν τον φυσικό δικαστή τους. Να γιατί, ακόμα πολεμάνε με λύσσα τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Γιατί ξέρουν πως έρχεται η ώρα τους και προσπαθούν να γλιτώσουν. Δεν θα τα καταφέρουν όμως γιατί ο λαός δεν θέλει να γλιτώσουν!».

Αναφερόμενος στη συμφωνία που υπογράφτηκε, ο κ. Νικολόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν ήταν η συμφωνία που ήθελαν και επεδίωκαν οι ΑΝΕΛ, τόνισε ωστόσο ότι ο Πάνος Καμμένος και οι συνεργάτες του, αφενός δεν θα άφηναν σε κανέναν «δραχμιστή» να παίξει με την 60χρονη εθνική στρατηγική της χώρας και αφετέρου, δέχτηκαν τη συμφωνία ως προϋπόθεση για την αναδιάρθρωση του χρέους και το οριστικό τέλος των μνημονίων σε τρία χρόνια.

«Κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος από τα μέτρα. Και κανείς μας δεν ήθελε τόσο γρήγορα εκλογές» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας: Εξάλλου ήμασταν έτοιμοι, αμέσως μετά τη συμφωνία και την σταθεροποίηση της οικονομίας να ξεκινήσουμε την ουσιαστική διακυβέρνηση του τόπου και την μάχη που σας είπα νωρίτερα.

Όμως η κυβέρνηση έπεσε από μέσα. Από εκείνους τους δήθεν προοδευτικούς που στην πραγματικότητα συμπλέουν με τον Σόϊμπλε και η ιδεοληψία τους μόνο δεινά θα έφερνε στον λαό. Και είναι προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα και δείγμα της πολύ καλής συνεργασίας που πράγματι είχε με τον Πάνο Καμμένο, ότι δεν επέτρεψε σε αυτούς τους βουλευτές του κόμματός του να πάρουν το πάνω χέρι και να απειλήσουν τη χώρα, ούτε τους άφησε να βρίσκονται άλλο μέσα στη Βουλή για να παριστάνουν τους εκ του ασφαλούς επαναστάτες.

Ας βγουν και αυτοί τώρα στη κοινωνία, να δοκιμαστούν και να κριθούν… Μόνο που κάθε φορά που θα επικαλούνται το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, να θυμούνται ότι ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν είπαν ποτέ ότι θα ήταν «ΟΧΙ στο ευρώ». Αυτό το έλεγαν οι αντίπαλοί μας. Και το επιχείρημα των αντιπάλων μας, υιοθετούν σήμερα οι… αριστεροί υπερπατριώτες!»

Ο κ. Νικολόπουλος κάλεσε τους πολίτες της Καρδίτσας να στηρίξουν μαζικά τους ΑΝΕΛ, σημειώνοντας πως «δεν αποτελούν ουρά του Τσίπρα, αλλά έναν τίμιο και στιβαρό σύμμαχο» που αν και έχει μεγάλες ιδεολογικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εντούτοις ξέρει πως η Ελλάδα χρειάζεται συνεργασίες και συμμαχίες για να βγει από το αδιέξοδο. «Όμως εάν αυτές είναι συμμαχίες του παλιού και του κακό, μόνο το… παλιό και το κακό θα φέρουν», τόνισε.

Και έκλεισε την ομιλία του, ως εξής: «Μάλλον δεν υπάρχει άλλο κόμμα τα τελευταία χρόνια που να έφαγε τόση λάσπη και τόση σπέκουλα, όσο οι ΑΝΕΛ. Και μάλλον δεν υπάρχει άλλος πολιτικός αρχηγός που να έχει δεχτεί τόσα πολλά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη όσο ο Πάνος Καμμένος. Και είναι λογικό: Συμβαίνει γιατί οι ΑΝΕΛ ποτέ δεν έκρυψαν το πάθος τους για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Ποτέ δεν έκρυψαν την αντίθεσή τους σε νεοταξίτικες επιταγές και ποτέ δεν έπαψαν να πολεμούν όσους προσπαθούν να αλλοτριώσουν την ελληνική και την ανθρώπινη ψυχή. Και αυτό δεν αρέσει καθόλου στους νεοταξίτες.

Επίσης, οι ΑΝΕΛ ποτέ δεν έπεσαν στα λούκια της διαπλοκής και είναι οι πρώτοι που όποια σκιά τους ακούμπησε, έσπευσε να τη φωτίσουν. Δεν χρωστάνε σε κανέναν και δεν κάνουν τα χατίρια κανενός ισχυρού. Και τέλος, είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με κάθε καθαρό άνθρωπο και πολιτικό σχηματισμό, όχι για την εξουσία, αλλά για την Ελλάδα. Ε, μετά από όλα αυτά, μην ψάχνετε γιατί χτυπιούνται τόσο πολύ από την διαπλοκή…

Είναι φως φανάρι! Για όλα αυτά όμως, εσείς, οι απλοί και πονεμένοι άνθρωποι, πρέπει να τους ψηφίσετε. Ένα να ξέρετε: Όσο το σύστημα χτυπάει τον Καμμένο, τόσο αυτός πορεύεται στον σωστό δρόμο. Να αρχίσετε να ανησυχείτε, εάν μας βλέπετε στα... σαλόνια!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις