Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Aιτωλοακαρνανία: Άλλα τρία του ΣΥΡΙΖΑ προσχωρούν στη ΛΑΕ

Aιτωλοακαρνανία: Άλλα τρία του ΣΥΡΙΖΑ πρ...

"Καλούμε όλους τους αριστερούς και δημοκράτες Αιτωλ/νες να αγωνιστούμε μαζί"

"Προσχωρούμε και αγωνιζόμαστε με τη «Λαϊκή Ενότητα" ανακοινώνουν άλλα τρία μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αιτωλοακαρνανία. Αναφέρουν συγκεκριμένα:

"Η ενότητα των δυνάμεων της σύγχρονης αριστεράς και όλων των αντιμνημονιακών προοδευτικών και δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων μπορούν και επιβάλλεται να αντιμετωπίσουν πολιτικά και κινηματικά το μπλοκ των συστημικών μνημονιακών πολιτικών και ιδιαίτερα τον «αρμαγεδδώνα» του τρίτου μνημονίου.

Από τις  19 Αυγούστου αποχωρήσαμε από μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, καταγγέλλοντας  τη μνημονική και δεξιά στροφή της ηγετικής ομάδας του κόμματος! Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά φυλλοροεί!

Συνεπείς σε όσα υποστηρίζουμε αναφορικά με τις ιδέες μας και κυρίως για τη σχέση της πολιτικής με την κοινωνία και τις ανάγκες της, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις συλλογικότητες που προάγουν την αλληλεγγύη, την εργασία, τη δημιουργία και τον πολιτισμό, αλλά και την αντίσταση όταν βάλλεται, από τους ισχυρούς και την πολιτική εξουσία, το δίκιο και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Καλούμε όλους τους αριστερούς και  δημοκράτες Αιτωλ/νες  να αγωνιστούμε  μαζί, μέσα από τις γραμμές της  ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,  για την απαλλαγή της χώρας και του λαού μας από τα μνημόνια και τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές, για την ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας και την επαναλειτουργία της δημοκρατίας, για τη συνολική επανεκκίνηση της κοινωνίας μας και την προοπτική της νέας γενιάς!

Παληγεώργος Γιώργος

Πολύζος Γιώργος

Ράπτης Θόδωρος"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις