Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και το Facebook στον παλμό της επικαιρότητας

Και το Facebook στον παλμό της επικαιρότητας

Στόχος να κερδίσει τους χρήστες του twitter

Με την ολοκαίνουργια εφαρμογή Facebook News έρχεται το διάσημο social network, που θα δίνει την δυνατότητα σε κάθε χρήστη του να επιλέγει και να ακολουθεί τις θεματικές ενότητες που τον ενδιαφέρουν και αμέσως μετά να λαμβάνει ενημερώσεις και ειδοποιήσεις με όλα τα νέα που τον αφορούν.

Με το λανσάρισμα της νέας αυτής εφαρμογής το Facebook επιθυμεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες, και ιδίως εκείνουν που χρησιμοποιούν το ανταγωνιστικό Twitter για την ενημέρωση τους όσον αφορά τις παγκόσμιες τελευταίες εξελίξεις. Κακές γλώσσες μάλιστα λένε, πως αυτή η νέα εφαρμογή θα θυμίζει πολύ το ανταγωνιστικό social media.

Ήδη το δίκτυο, έχει προχωρήσει σε συμφωνία με μερικά από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, από τα οποία η νέα της εφαρμογή πρόκειται να αντλεί τις ειδήσεις που θα εμφανίζει στην εφαρμογή, ενώ αναμένεται στο μέλλον να εισαχθούν ολοένα και περισσότερες πηγές ειδήσεων, ώστε η εφαρμογή να γίνεται όλο και πιο πλούσια σε υλικό ώστε  να παρέχει στους χρήστες ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Προς στιγμήν η εφαρμογή του διάσημου network φαίνεται να βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε πρόκειται να διατεθεί στο ευρύ κοινό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις