Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Καλαβρυτινή Νία Βαρντάλος βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και διαφημίζει τη χώρα μας

Η Καλαβρυτινή Νία Βαρντάλος βρίσκεται στ...

Ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της -Συναντήθηκε και με τον Τομ Χανκς στην Αμοργό

Η ελληνικής καταγωγής Καναδή ηθοποιός και σεναριογράφος Νία Βαρντάλος της τεράστιας επιτυχίας «Γάμος αλά ελληνικά – My big fat greek wedding» έχει έρθει στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Ίαν και όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, δεν χάνει ευκαιρία να προωθήσει τις ομορφιές της χώρας μας.

Συμπαραστάτης της, μάλιστα, στην προσπάθειά της αυτή και ο Αμερικανός σταρ του σινεμά Τομ Χανκς με τον οποίο η Νία Βαρντάλος συναντήθηκε στην Αμοργό. Ως γνωστό η γυναίκα του Χανκς Ρίτα Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής και Χριστιανή Ορθόδοξη.

Η Αντωνία - Ευγενία Βαρντάλος, όπως είναι το βαφτιστικό της όνομα, έλκει την καταγωγή της από την ορεινή Αχαΐα, τον Δρυμό Καλαβρύτων και όπως αναφέρει το protothema.gr, χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να διαφημίσει την πατρίδα μας. Με το hashtag #VisitGreece καλεί όλον τον κόσμο να επισκεφθεί τον Παρθενώνα, τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας αλλά και τα νησιά του Αιγαίου με τα καταγάλανα νερά. Τις ομορφιές της Ελλάδας η συμπαθής και χαμογελαστή Νία Βαρντάλος είχε διαφημίσει δεόντως και πριν από 6-7 χρόνια με την ταινία της «Έρωτας αλά ελληνικά» με συμπρωταγωνιστές της, τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Ρίτσαρντ Ντρέιφους. Η ταινία είχε γυριστεί στην Ελλάδα σε αρχαιολογικούς χώρους όπως η Αρχαία Ολυμπία και οι Δελφοί.

Η 52χρονη σήμερα ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός της επιτυχημένης ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά», μόλις τελείωσε τα γυρίσματα για το sequel της ταινίας, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2016. Στο νέο φιλμ συμπρωταγωνιστεί και πάλι με τον συμπαθή Τζον Κόρμπετ.

*Η Νία Βαρντάλος είχε προταθεί για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου για την πρώτη ταινία του "Γάμου" με ηρωίδα την Τούλα Πορτοκάλος στα Όσκαρ του 2003. Η ταινία είχε σαρώσει στα Αμερικάνικα ταμεία με πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις ενώ οι συνολικές διεθνείς εισπράξεις είχαν φτάσει τα 370 εκατομμύρια.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight