Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Λαπαβίτσας: «Χωρίς λαϊκή συμμετοχή τίποτα δεν θα γίνει»

Κ. Λαπαβίτσας: «Χωρίς λαϊκή συμμετοχή τί...

Μίλησε για το εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου από την οικονομική κρίση

Για τις προοπτικές που ανοίγονται από ένα εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου από την οικονομική κρίση μίλησε ο Κώστας Λαπαβίστσας στο «Κόκκινο» και τον Μπάμπη Αγρολάμπο.

Ο κ. Λαπαβίτσας μίλησε αρχικά πως στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει το πρόγραμμα του εντός του πλαισίου της Ευρωπαικής Ένωσης, κάτι το οποίο όπως σημείωσε «φάνηκε ότι δεν έγινε κατορθωτό».

Στη συνέχεια απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγονται από την εφαρμογή ενός εναλλακτικού σχεδίου τονίζοντας ότι «καταρχήν δεν νομίζω η Ελλάδα να είχε εύκολες επιλογές τα τελευταία χρόνια» υπογραμμίζοντας ότι «η επιλογή που έχει η χώρα είναι να βρει τον μηχανισμό για γίνει η διαδικασία της μετάβασης».

Παράλληλα διευκρινίζοντας ποιο θα είναι το εναλλακτικό σχέδιο σημείωσε ότι «το εναλλακτικό σχέδιο δεν είναι μια ωραία πρωία να πάρω τα ΑΦΜ και θα λυθεί το πρόβλημα» πολύ περισσότερο δεν είναι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «μια συνταγή μαγειρικής που απλώς την εφαρμόζουμε» καταλήγοντας ότι «το σχέδιο προϋποθέτει έναν κρατικό μηχανισμό να δουλέψει στο ποια θα είναι η φορολογική πολιτική και να επεξεργαστεί συγκεκριμένα τμήματα οικονομικής στρατηγικής».

πηγή: Στο Κόκκινο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις