Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο Γιάννης Λαϊνιώτης-Δεν στηρίζει "την επαχθή και εξαθλιωτική συμφωνία"

Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο Γιάννης Λαϊν...

Πρόκειται για ιδρυτικό στέλος των ΑΝΕΛ Αχαΐας

Την παραίτησή του από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε μέσω Facebook ο Γιάννης Λαϊνιώτης, μέλος και πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: "Μετά  από 3,5 χρόνια παρουσίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα στην  Αχαΐα στο κίνημα των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" ως ιδρυτικό μέλος αυτού και μετά και την σημερινή απόφαση του Προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου αλλά και της κοινοβουλευτικής ομάδας για στήριξη στην κυβέρνηση και ψήφιση της επαχθούς και εξαθλιωτικής δανειακής συμφωνίας- μνημόνιο και συναισθανόμενος όλα όσα έχουν προηγηθεί τα 3,5 αυτά χρόνια υποβάλλω την παραίτησή μου από το κίνημα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων»!

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το κίνημα για την όμορφη και αγωνιστική πορεία όλων αυτών των χρόνων και δεν κρατώ κακία σε κανέναν, αντιθέτως τους έχω όλους στην καρδιά μου!

Στην δημοκρατία η διαφορετική άποψη και η αντίθετη κρίση των πραγμάτων είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη αλλά και πολιτικού!

Εύχομαι στο κίνημα που αγάπησα…πίστεψα και αγωνίστηκα ως απλός στρατιώτης για τις αρχές και τις αξίες των Ελλήνων να βρει τον δρόμο του και να καταγράψει πολιτικές επιτυχίες!

Ίσως κάποια στιγμή και υπό προϋποθέσεις να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας πάντα όμως με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το αύριο το παιδιών μας!"

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις