Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρτεζη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η " Γιορτή του Τσοπάνη"

Κέρτεζη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ...

Παρά τις αντίξοες συνθήκες το κέφι δε έλειπε

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών “Ο Στριφτόμπολας” πραγματοποίησε τη Γιορτή του Τσοπάνη ,με μεγάλη επιτυχία,παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση από το νομό Αχαίας, Κορινθίας, Αρκαδίας και διασκέδασαν με την υπέροχη ορχήστρα με τους Γιάννη Καψάλη-Τάκη Μπαλάση-Μαρίνα Παναγιωτοπούλου και Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού το κέφι παρέμεινε ζωντανό και ο χορός διήρκεσε μέχρι το ξημέρωμα απολαμβάνοντας την Ανατολή του Ηλίου από το πανέμορφο Καστανόδασος της Κέρτεζης.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Κερτεζιτών Χασαποπούλου Γεωργία έκανε τις απονομές πλακετών στους κτηνοτρόφους του χωριού και τους ευχαριστεί για τη προσφορά της προβατίνας που προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ στο κόσμο.

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και ιδιαίτερα τη νεολαία του χωριού που πάντα ακούραστοι στέκονται δίπλα στο σύλλογο και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τη πολύτιμη βοήθεια τους.

Ευχαριστεί τέλος, το Βοηθό Δημάρχου κ.Νίκο Μαγκαφά,τον Αντιδήμαρχο κ.Δημήτρη Χουλιάρα και τους Δημοτικούς Συμβούλους Ευτυχία Παπαναγιώτου, Χρύσα Παπαδάτου ,Χαρά Γεωργακοπούλου, και τους Συλλόγους Σκεπαστού-Κλειτορίας και Φίλων Ίππων “ο Χελμός” και όλους όσους παρευρέθηκαν και τους τίμησαν με τη παρουσία τους στην εκδήλωση!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις