Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η ντροπή για τις ουρές είναι δική τους, λένε οι συνταξιούχοι!

Πάτρα: Η ντροπή για τις ουρές είναι δική...
Κοκκώνη Νικολίτσα

’’Οι συνταξιούχοι, είμαστε περήφανοι άνθρωποι ‘’

"Είμαστε θυμωμένοι’’, δηλώνουν οι συνταξιούχοι των ΙΚΑ-ΝΑΤ-ΟΑΕΕ, οι οποίοι προχώρησαν σε συνέντευξη Τύπου στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων κατήγγειλαν την κυβέρνηση την Ε. Ε και τους θεσμούς που τους οδήγησαν σε ουρές στις τράπεζες για την σύνταξη τους.

«Έχουμε αξιοπρέπεια! Θα τιμωρήσουμε αυτούς που μας καταργούν, τα προγράμματα λιτότητας που απορρέουν από την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση και τους θεσμούς. «Στην κάλπη», τονίζουν, «θα ρίξουμε το Θυμό μας, την Αγανάκτηση μας».

Τα μεγάλα ΟΧΙ των συνταξιούχων είναι: στα δυο πακέτα ακόμα μεγαλύτερης λιτότητας, στο πακέτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων που την υπηρετούν, στο ΟΧΙ της Κυβέρνησης που συνεχίζει και μεγαλώνει την φτώχεια μας, σε όλους τους υπηρέτες της «με πάση θυσία μέσα στην Ε.Ε», στην τρομοκρατία , την υποταγή και τον εξευτελισμό.   Το δικό του ΟΧΙ αυτή την Κυριακή θα είναι ΑΚΥΡΟ.

Στα αιτήματα οι συνταξιούχοι ζητούν να δοθούν οι συντάξεις χωρίς περικοπές και να αποκτήσουν πίσω τα δικαιώματα τους  για τα οποία πάλευαν μια ζωή και προσθέτουν τα ΜΜΕ να δείχνουν την πραγματικότητα από την ταξική πλευρά.

Για την «Mετά την επόμενη μέρα του ΝΑΙ τη του ΌΧΙ του δημοψηφίσματος», συστήνουν να "δυναμώσουν οι οργανωμένοι ταξικοί αγώνες, για το δίκιο το δικό τους, των παιδιών τους των εγγονιών τους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις