Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Πατριώτες" και "προσκυνημένοι" κάνουμε ...επανάσταση, αδειάζοντας δύο φορές τις αποθήκες των Lidl

"Πατριώτες" και "προσκυνη...

Tης Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

 

Το ...πλεόνασμα του παραλογισμού, σε όλο του το μεγαλείο. Οι Έλληνες, αυτοί οι ίδιοι που ζούμε στο πετσί μας  τα αποτελέσματα της πολιτικής της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης, εμείς οι ίδιοι που απειλούμε να τα βροντήξουμε όλα στον αέρα στο βωμό του κακώς νοούμενου εθνικού φιλότιμου και της άλλο τόσο κακώς νοούμενης "μαγκιάς" των κλειστών τραπεζών και των υψωμένων γροθιών στο δρόμο για το πουθενά, είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που αδειάσαμε δυο φορές τις αποθήκες της γερμανικής αλυσίδας Lidl.

Εμείς οι υπερήφανοι ως Έλληνες, είτε υπέρμαχοι του "ναι" είτε οι θιασώστες του "όχι", εμείς που διαλαλούμε ότι μπορούμε να ζήσουμε τρώγοντας και ...ποντίκια, όπως οι πρόγονοι του Μεσολογγίου και ανάγκη δεν έχουμε καμία ούτε τους άθλιους εταίρους, μα ούτε και κανένα άλλο, γεμίσαμε μέσα σε λίγες μέρες από τον πανικό μας τα ταμεία της κατεξοχήν γερμανικής επιχείρησης στον τομέα των τροφίμων,  που έχει γίνει συνώνυμο του "θησαυρίζω", προσφέροντας χαμηλές τιμές σε μια χώρα που αιμορραγεί από τις επιλογές Γερμανών και λοιπών ομονοούντων.

Την ίδια ώρα, στις ίδιες ουρές, "πατριώτες" και "προσκυνημένοι", κατά την κατάταξη των Ελλήνων με βάση τη λίστα των ξεσαλωμένων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να στηρίζουν έστω και με τον τρόμο τους τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα δικά τους σούπερ μάρκετ ή τα δικά τους μικρά μπακάλικα της γειτονιάς, τρέχουν να  στηρίξουν την οικονομία των Γερμανών που υποσχόμενοι ... χαμηλότερες τιμές, επειδή το μπορούν και τους παίρνει, έχουν βαρεθεί να γεμίζουν τα ταμεία τους με τα χρήματα...απογόνων του Κολοκοτρώνη, που αφήνουν στην είσοσο το...τσαρούχι και τρέχουν για προμήθειες ενός μήνα, από μακαρόνια και ρύζι.

Αυτό δείχνει πολλά, μα πάρα πολλά για τούτο το λαό που διατυμπανίζει ότι και με κλειστές τις τράπεζες θα ζήσει και θα σφίξει το ζωνάρι για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Ούτε ένα μπουκοτάζ στα μαγαζιά της ηγέτιδας της Ε.Ε. δεν μπορεί να κάνει την ώρα που διατείνεται ότι αυτή ανελέητα  τον στραγγαλίζει.

Και καλά οι του "ναι"...Αυτοί "προσκηνυμένοι" είναι, δε σώζονται.

Αυτοί όμως του ¨όχι" που πλακώνονται και πάνω στα ταμεία, με τους άλλους τους...¨γερμανοτσoλιάδες" κυριολεκτικά ξεπερνούν ακόμη και τον Γιουνγκ.

Τον Κάρλ Γιουνγκ, τον... γνωστό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις