Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Θα είσαι πάντα ζωντανός στην καρδιά όλων μας" - Οδύνη στην κηδεία του 21χρονου Γιάννη

Πάτρα:"Θα είσαι πάντα ζωντανός στην...

Ο νεαρός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε μαντρότοιχο σπιτιού στο Πετρωτό

ΝΕΩΤΕΡΟ: Σε κλίμα οδύνης έγινε χθες η κηδεία του 21χρονου Γιάννη Γκουμα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν έχασε τον έλεγχο τυο αυτοκινήτου που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από αγώνα ποδοσφαίρου. Ο χαμός του προκάλεσε βαθιά θλίψη και οι φίλοι του και οι δικοί του άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η σελίδα του στο facebook εξακολουθεί να δέχεται μηνύματα.

Χαρακτηριστικά ένα αναφέρει: "Το τελευταιο αντιο ειπωθηκε απο ολους μας!θα εισαι παντα ζωντανος στη σκεψη και στην καρδια ολων μας!περισσοτερο απο ολα θα μας λειψει αυτο το υπεροχο χαμογελο που χαριζες σε ολους!καλο ταξιδι Γιαννη!να μας προσεχεις απο εκει ψηλα!κι εμεις θα προσευχομαστε παντα για σενα!ηταν η πρωτη φορα που σε ειδα να μην χαμογελας!να σε προσεχει!σε ηθελε κοντα Του γιατι ησουν μια ΨΥΧΟΥΛΑ!καλο ταξιδι!"

 

 

NEΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το τελευταίο "αντίο" στον 21χρονο Γιάννη Γκούμα λένε αυτή την ώρα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σαραβαλίου Πατρών στον φίλοι και  συγγενείς στον δικό τους άνθρωπο που έχασε τη ζωή του  χθες  βράδυ στην Πατρών - Κλάους.

Το σημείο που έγινε το τραγικο τροχαίο χθες βράδυ, έχει γεμίσει με κεριά και λουλούδια.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θλίψη και στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου του 21χρονου Γιάννη Γκούμα του Νεοκλή απο την Πάτρα, σε τροχαίο στο Πετρωτό χθες το βράδυ. Μάλιστα οι φίλοι του νεαρού, ανήρτησαν και μια σημαία της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, στο σημείο της τραγωδίας.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ποδοσφαιριστή του σωματείου – μέλους της ομάδας "Θύελλα Σκιαδά" για τον αιφνίδιο θάνατό του.

" Ο Γιάννης Γκούμας υπήρξε ένας εξαίρετος ποδοσφαιριστής ο οποίος ήταν και μέλος των Μικτών ομάδων του Νομού μας. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ταμείο τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Είχε αγωνιστεί επίσης στον Παμπατραϊκό, στην ομάδα Νέων της Παναχαϊκής, στον Αχαιό και στον Τριταιικό.

Σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα που αναρτούν στη σελίδα του στο facebook φίλοι του 21χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μαντρότοιχο σπιτιού.

Ο 21χρονος  τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για τον εγκλωβισμό του, στην οποία και προχώρησε με τη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 23:00 στην Πατρών – Κλάους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:Τα συγκινητικά μηνύματα για τον χαμό του 21χρονου Γιάννη σε τροχαίο στο Πετρωτό - Το Ι.Χ. καρφώθηκε σε μαντρότοιχο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις