Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Καλό πέταγμα αδερφέ μου" - Τα συγκινητικά μηνύματα για τον χαμό του 21χρονου Γιάννη - Το Ι.Χ. καρφώθηκε σε μαντρότοιχο

Πάτρα:"Καλό πέταγμα αδερφέ μου"...

Έσπευσε και η πυροσβεστική

10.10 Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που αναρτούν στη σελίδα του στο facebook φίλοι του 21χρονου Γιάννη Γκούμα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες βράδυ στο Πετρωτό μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Ενδεικτικά τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα αναφέρουν:

Eimai poly uperifanos pou m xarises tis teleutaies sou stigmes...Empros aete..Opws legame xthes..Kalo petama aderfe mouu.

"γιατι πες μου γιατι εχτες μαζι ειμασταν καλαμπουριζαμε λεγαμε τι βλακειες ηρθες σπιτι μου σε βολτα το μεσημερι και τωρα που πας πες μου ρε θηριο....καλο ταξιδι καλο παραδεισο....."

Αδερφάκο μου γιατι;;; γιατί ρε τρελέ??? 
Καλό ταξίδι σειρουλα μου...330
Καλό παράδεισο.... 
Κάτι χειρότερο δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τώρα... μας διελυσες...
(Τελευταία σκοπιά ΕΚΕ.που κοιμόμασταν ο ένας πάνω στον άλλο μέσα στο σκοπό?)

Γιατι ρε Γιαννο μας αφησες..ήσουν αδερφός κ Φιλος όλων emoticon cry η ψυχή της γειτονιάς ...ήσουν ενα αγγελούδι που σε πήρε άδικα ο θεός emoticon cryκαλό ταξίδι φιλε κ αδερφε μου ..δεν θα σε ξεχάσω ποτε

 

καλο ταξιδι να εχεις!εφυγες αδικα απο τη ζωη!σε ηθελε κοντα Του γιατι μαλλον ζηλεψε την καλοσυνη σου και το ποσο χαρουμενος ανθρωπος ησουν!καλο παραδεισο να εχεις Γιαννη μου!θα μεινεις αξεχαστος!κουραγιο κυριως στην οικογενεια σου!

 

07.20 Θανατηφόρα ήταν δυστυχώς η εκτροπή αυτοκινήτου που σημειώθηκε χθες βράδυ στο Πετρωτό. Ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ, Γιάννης Γκούμας του Νεοκλή κάτοικος Πατρών, τραυματίστηκε θανάσιμα.Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για τον εγκλωβισμό του, στην οποία και προχώρησε με τη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

00:02 Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 23:00 στην Πατρών – Κλάους, στο Πετρωτό και ο οδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά.  Ο τραυματίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μαντρότοιχο σπιτιού.

23:20 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Πετρωτό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα είχε ενημερωθεί σχετικά και η Πυροσβεστική προκειμένου να συμβάλλει στον απεγκλωβισμό του όμως τελικά οι Πυροσβέστες δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις