Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κουΐκ: Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας

Κουΐκ: Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας

Εκτίμησε ότι θα «περάσει« ομόθυμα από τις Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Για πατριωτικό καθήκον έκανε λόγο ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ σε ό,τι αφορά την ψήφιση της συμφωνίας, «ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση διασφαλίζοντας τη λαϊκή εντολή».

Μιλώντας από τη Ζάκυνθο, ο κ. Κουΐκ υπενθύνισε ανάλογες δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Κουΐκ ερωτηθείς σχετικά και με αφορμή συνομιλία των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, απέκλεισε οποιαδήποτε συμμετοχή των ΑΝΕΛ «σε κυβέρνηση ευρείας αποδοχής με τη συμμετοχή του ενός αρχηγού σε κόμμα που σχεδόν έχει πάψει να υπάρχει και τη συμμετοχή ενός άλλου αρχηγού που σχεδόν έχει πάψει να είναι αρχηγός στο κόμμα στο οποίο θα προεδρεύει δεν ξέρω για πόσο ακόμα».

Εκτίμησε ότι «αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν θα ευδοκιμήσουν, διότι η συμφωνία θα επιτευχθεί, οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες θα στηρίξουν με ψήφο εμπιστοσύνης τη σημερινή κυβέρνηση, η οποία είναι και η μόνη που - ανεξάρτητα με το πού κερδίζουμε ή πού χάνουμε στις διαπραγματεύσεις - μπορεί και πρέπει να το κάνει, να ξεσκεπάσει όλες τις λίστες τύπου Λαγκάρντ, να σαρώσει τους φοροφυγάδες, να βάλει τάξη στα ΜΜΕ και να σκέφτεται πρωτίστως το πώς θα βοηθήσει τους εξαθλιωμένους Έλληνες παράλληλα με τις διεθνείς υποχρεώσεις μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις