Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η φωτογραφία που αποκαλύπτει το ...μυστικό της Κοντσίτα

Η φωτογραφία που αποκαλύπτει το ...μυστι...

Βρέθηκε ακόμη μια φορά «πρώτο θέμα» στα social media και το Ιντερνετ

Ενα χρόνο μετά τη νίκη της στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision,  η Κοντσίτα δεν έχει σταματήσει στιγμή να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, συνήθως λόγω της ιδιαιτερότητάς της και σπανιότερα λόγω του ταλέντου της και της καλλιτεχνικής της πορείας.

Η τραγουδίστρια από την Αυστρία, βρέθηκε ακόμη μια φορά «πρώτο θέμα» στα social media και το Ιντερνετ, αυτή τη φορά άθελά της, χάρη σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκειά των προβών του φετινού διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Βιέννη.

Μία φωτογραφία που αξίζει... χίλιες λέξεις, αφού σε αυτήν αποτυπώνεται το... «μυστικό» της Κοντσίτα, αυτό που μπερδεύει όλους εκείνους που απορούν με το φύλο της δημοφιλούς performer.

Αυτό είναι το... καλά κρυμμένο «μυστικό» της Κοντσίτα! (φωτό)

Κάτι ο φωτισμός, κάτι το άσπρο φόρεμα, κάτι οι σκιές στην σκηνή της Eurovision, κάτι η «ετοιμότητα» και το «μάτι» του Κύπριου φωτογράφου Νέαρχου Παναγιώτου και ειδού το ενσταντανέ της χρονιάς! Τα... «επίμαχα σημεία» της Κοντσίτα...

Η φωτό είναι ήδη ανάρπαστη και κάνει το γύρο του Διαδικτύου, αποδεικνύοντας ότι ανεξαρτήτως «οπτικής γωνίας» και πεποιθήσεων, η Κοντσίτα είναι ένα πρόσωπο που «πουλάει» σε Eurofans και μη...

imerisia

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight