Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι σέξι πόζες της δημοφιλούς και πάντα λαμπερής σταρ Ζωής Λάσκαρη

Οι σέξι πόζες της δημοφιλούς και πάντα λ...

Την δεκαετία του '80 πόζαρε για το περιοδικό Playboy και οι φωτό της κέρδισαν τις εντυπώσεις

Μπορεί η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη να ήταν η εθνική μας σταρ κι η τσαχπίνα «γατούλα» του ελληνικού σινεμά, ωστόσο το ρόλο της μοιραίας γυναίκας και της σέξι τον είχε αναλάβει με το μοναδικό ταμπεραμέντο της η υπέροχη Ζωή Λάσκαρη, η οποία έχει φτάσει πια τα 73 της χρόνια αλλά κρατά ακμαία την γοητεία και φινέτσα της.

Η καριέρα της Ζωής Λάσκαρη όπως θυμίζει ανάρτηση του life.gr του σάιτ της εφημερίδας Έθνος (στήλη time for fun) που κάνει λόγο για τις σέξι πόζες της ηθοποιού, ξεκίνησε το 1959 όταν στις 20 Ιουνίου κέρδισε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» ενώ στις 26 Ιουλίυο εκπροσώπησε τη χώρα μας αξιοπρεπώς στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος» στο Λονγκ Μπιτς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία «Ο Κατήφορος» του Γιάννη Διαλανίδη στην Φίνος Φιλμ το 1961 ενώ ακολούθησαν και άλλες ταινίες- σταθμοί για τον ελληνικό κινηματογράφο. Από τις μεγάλες της επιτυχίες ήταν τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη όπως οι «Θαλασσιές οι Χάντρες» αλλά και το κοινωνικό φιλμ «Η Στεφανία στο αναμορφωτήριο». Θρυλική έχει μείνει η σκηνή στο μπάνιο ανάμεσα στην ίδια και τον Αλέκο Αλεξανδράκη στην ταινία «Δάκρυα για την Ηλέκτρα» το 1966.

Στη διάρκεια της δεκαετίας του '60 μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη η Λάσκαρη ήταν από τις πιο εμπορικές σταρ της εποχής.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν κι έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν στο περιοδικό «Εικόνες» και στο περιοδικό «PlayBoy» μπορούμε να δούμε για ποιο λόγο δικαιωματικά της έχει απονεμηθεί ο τίτλος της «μοιραίας γυναίκας».

Η ίδια πάντως σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πως «οι µοιραίες πατούν επί πτωµάτων. Πατούν πάνω στα πτώµατα των ανδρών. Εγώ έπεσα στα πατώµατα και έλιωσα στο κλάµα για τους άνδρες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight