Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ασύλληπτη φρίκη: Ο πατέρας - δολοφόνος έβρασε την μικρή Άννυ γιατί ζήλευε τη γυναίκα του!Ενώπιον του εισαγγελέα οι γονείς

Ασύλληπτη φρίκη: Ο πατέρας - δολοφόνος έ...

Νέα διάσταση στο θρίλερ

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για το απεχθές έγκλημα της 4χρονης Άννυς από τον ίδιο τον πατέρα της.Στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς του κοριτσιού, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για το θάνατο της τετράχρονης. Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν λάβει θέσεις στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

«Μόνο το 10% των όσων έχουν συμβεί βγήκαν στη δημοσιότητα. Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο» λέει με νόημα στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει «ίσως μιλάμε για το πιο απεχθές και φρικαλέο έγκλημα του αιώνα...», αναφέρει το protothema.gr.

Ο 27χρονος Βούλγαρος είπε στους αστυνομικούς ότι η πρώην σύζυγός του αγαπούσε την 4χρονη περισσότερο από εκείνον.

Οι αστυνομικοί λένε πως όλα αυτά είναι δικαιολογίες από έναν κυνικό, ψυχρό αδίστακτο άνθρωπο καθώς στη συνέχεια με απόλυτη ψυχραιμία και διαύγεια κατέστρωσε σχέδιο για να εξαφανίσει το μικρό αγγελούδι.

 

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο 27χρονος Βούλγαρος ομολόγησε ότι  τεμάχισε την Άννυ, αλλά επιμένει ότι δεν τη σκότωσε ο ίδιος. Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του όταν συνήλθε από την επήρεια των ναρκωτικών, βρήκε το παιδί νεκρό στον καναπέ και επειδή φοβήθηκε την αντίδραση της μητέρας, προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Τεμάχισε την κόρη του, και στη συνέχεια έβρασε κάποια μέλη, ενώ άλλα τα πετάξε στη λεκάνη της τουαλέτας και σε σακούλες απορριμμάτων. Φρίκη προκαλεί η λεπτομέρεια ότι μαγείρευε κανονικά τα μέλη, ρίχνοντας μέσα λαχανικά και μπαχαρικά, ώστε μετά που θα τα πετούσε στα σκουπίδια να φαινόταν ότι επρόκειτο για... κανονικό φαγητό!

Σύμφωνα, με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η μητέρα δεν γνώριζε για τη δολοφονία που έγινε στις 18 Απριλίου, όταν εκείνη έλειπε ακόμα στη Γερμανία.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ένταλμα σύλληψης εκδίδουν οι αρχές και για τη μητέρα της μικρής Αννυς για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι δήλωσε ως εξαφανισμένο η μητέρα της και σήμερα έγινε γνωστό ότι δολοφονήθηκε από το ν βιολογικό πατέρα του, ηλικίας 27 ετών, βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος έκρυψε στην συνέχεια το πτώμα, γι' αυτό δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας ο πατέρας «φρόντισε να εξαφανισει το άψυχο σώμα του κοριτσιού». Μάλιστα, ο 27χρονος φέρεται να τεμάχισε το άτυχο κορίτσι.

 

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  "Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της".

Αυτή την απίστευτη, φρικαλέα περιγραφή για τις συνθήκες θανάτου και «εξαφάνισης» της 4χρονης Άννυ που ήταν υπό αναζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες από την ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με tovima.gr έδωσε ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία. Σε αυτό τον φίλο του ο 27χρονος πατέρας αφηγήθηκε τι ακριβώς συνέβη με την τετράχρονη.

Οι αξιωματικοί έχουν επιβεβαιώσει τη μαρτυρία του εν λόγω ατόμου και από ίχνη αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα των γονιών της μικρής. Εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα του πατέρα της, ο οποίος προχώρησε μετά στις προαναφερόμενες φρικαλεότητες.

Ο βασικός μάρτυρας έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα, με τον οποίο συναντήθηκαν όταν πήγαν στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου 2015 για να επιστρέψουν την επόμενη μέρα, στις 24, και να δηλώσουν την εξαφάνιση του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Φρικτές λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της 4χρονης Άννυ έδωσε ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία, σύμφωνα με το Βήμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος περιέγραψε τα εξής: «Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της». Σύμφωνα με το Βήμα, οι αξιωματικοί έχουν επιβεβαιώσει τη μαρτυρία αυτή και από ίχνη αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, ενώ εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα του πατέρα της. Νωρίτερα η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι εξιχνίασε την υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης, αποδίδοντάς τη σε ανθρωποκτονία με δράστη τον πατέρα της. Πηγή: www.lifo.gr

 

Νεκρή είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, η τετράχρονη Αννυ απο τη Βουλγαρία, το κοριτσάκι για το οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 24 Απριλίου από τους γονείς του.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ., το παιδί έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας από τον 27χρονο πατέρα του, υπήκοο Βουλγαρίας.

Περισσότερες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν την Τρίτη από την Αστυνομία.

Δείτε τι απαντά η γιαγιά της 4χρονης στην εκπομπή Μία. “Δεν είδα ποτέ την κόρη μου, δεν ήρθε ποτέ σε μένα”, αποκαλύπτει.

Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μιλώντας στο enikos.gr δήλωσαν ότι «φοβόμαστε πως δεν θα βρούμε ποτέ τη σορό της Άννυς. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο 27χρονος φρόντισε να ξεφορτωθεί το πτώμα».

Στα γραφεία της ασφάλειας βρίσκεται και η 25χρονη μητέρα της Άννυς που φαίνεται να μην είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Νέα διάσταση στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ δίνει η αποκάλυψη ότι στα διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα όπου έμενε ο πατέρας της μικρής βρέθηκε γενετικό υλικό και ίχνη αίματος.

Το διαμέρισμα έκαναν φύλλο και φτερό τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναζητώντας απαντήσεις στο αγωνιώδες ερώτημα για την τύχη της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι στη Μιχαήλ Βόδα φιλοξενούνταν το μικρό κορίτσι πριν χαθούν τα ίχνη της εδώ και δεκατέσσερις ημέρες.

Αξιωματικοί που ασχολούνταν με την υπόθεση έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες ότι τα σενάρια που πλέον εξετάζονται ήταν δύο αποκλείοντας το σενάριο απαγωγής. Η πρώτη εκδοχή θέλει το κοριτσάκι να δόθηκε για υιοθεσία και το χειρότερο και πιο εφιαλτικό σενάριο είναι να συνέβη ένα ατύχημα στο κοριτσάκι και για το λόγο αυτό να έχει εξαφανιστεί.

Η ποσότητα του αίματος που έχει βρεθεί, κατά πληροφορίες του protothema.gr, είναι, πάντως, μικρή και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιου μικροατυχήματος για το 4χρονο κορίτσι αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις