Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης διαφημίζει μπύρα

Ο Αιγιώτης ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αν...

Το σποτ ήδη έχει ξεκινήσει να παίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια όπως τη ΝΕΡΙΤ

Ο γοητευτικός ηθοποιός, γυμναστής, μοντέλο και τελευταία και τηλεπαρουσιαστής (καθώς συνεργάζεται στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha τα σαββατοκύριακα) Νίκος Αναδιώτης από το Αίγιο, εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα και σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ που αφορά στην μπύρα Ζ του εταιρικού brand της ΕΖΑ.

Το κεντρικό μήνυμα του τηλεοπτικού σποτ όπως διαβάσαμε και είδαμε, είναι το «Premium Απόλαυση» και επιχειρεί να συνδέσει το brand με την αρμονία και την ποιότητα. Τα γυρίσματα του διαφημιστικού έχουν λάβει χώρα στο βραβευμένο μπαρ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα της Αθήνας και πρωταγωνιστής όπως προείπαμε είναι ο καλογυμνασμένος ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης που πρωτοέγινε γνωστός μέσα από το σήριαλ του Mega, “Βασιλιάδες”.

Σημειώνεται πως Παραγωγός και Σκηνοθέτης είναι ο Τάσος Κυριακαντωνάκης της εταιρείας Ribeye, Διευθυντής φωτογραφίας ο Στέλιος Πίσσας, μοντέρ ο Θανάσης Παπαθανασίου, Διευθυντής Παραγωγής ο Γιώργος Σερντάρης, Casting Director ο Νίκος Βασιλάκης, Stylist ο Τάσος Δήμας, Post Production έκαναν οι Γιάννης Κεντρωτάς και Γιώργος Πρωτοψάλτης και Sound mix ο Νίκος Τσινές της Musou.

Στο μεταξύ ο Νίκος Αναδιώτης που είναι παντρεμένος με την Πατρινή hair stylist  Βασιλική Σταματοπούλου και έχουν ήδη αποκτήσει ένα παιδάκι, σε συνέντευξη του στο People, ανέφερε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πως είναι ένα πολύ φρέσκο και ταλαντούχο πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση αλλά πως δεν θα μπορούσε να κάνει παρέα μαζί της μιας και οι φίλοι του στην πλειονότητα τους, είναι άνδρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight