Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόψε στις 22.00 στον Συνδετήρα οι My Drunken Haze

Απόψε στις 22.00 στον Συνδετήρα οι My Drunken Haze

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Οι My Drunken Haze, οι οποίοι δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2010 από τον κιθαρίστα, στιχουργό και συνθέτη Spir Frelini σαν μια απόπειρα συνένωσης της νεοψυχεδέλειας, του '60s garage κιθαριστικού ήχου και των αιθέριων φωνητικών της dream pop σκηνής, απόψε Παρασκευή 27/3/2015 εμφανίζονται live στις 22.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στο καφέ μπαρ «Συνδετήρας» στην οδό Αλεξίου Υψηλάντου 146 στην Πάτρα.

Το 2011 προστίθεται στη βασική σύνθεση των My Drunken Haze, ο κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής Harry Kane ενώ το 2012 η μπάντα βρίσκει την τραγουδίστριά της, Matina Sous Peau. Το rhythm section στελεχώθηκε από τους Nick Zoura στα τύμπανα και Costa Gunn στο μπάσο.

Στις αρχές του 2014 κατά την περίοδο των ηχογραφήσεων, έχτισαν τον πρώτο τους δίσκο κομμάτι-κομμάτι με την βοήθεια του King Elephant, που έχει κάνει την παραγωγή του άλμπουμ. Έναν δίσκο με πρωταγωνιστή το χαρακτήρα μιας γυναίκας στην αναζήτηση του έρωτα, της νοσταλγίας, του χωρισμού και της λύτρωσης, με φόντο την ονειροπόληση, τα ναρκωτικά και την καυτή άμμο μιας αυγουστιάτικης παραλίας.

Νέες μουσικές κατευθύνσεις δόθηκαν για τα δεδομένα της μπάντας και οι ήδη αφομοιωμένες καταβολές τους (The Byrds, John Barry, The Brian Jonestown Massacre, Still Corners και πολλές ακόμη) συγκεντρώθηκαν σ' ένα ακέραιο αποτέλεσμα.

To "My Drunken Haze" κυκλοφορεί σε βινύλιο με bonus cd και σε digital άλμπουμ από την Πατρινή δισκογραφική εταιρεία Inner Ear.

Μετά την συναυλία θα ακολουθήσει dj set-πάρτι από σύσσωμη την συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού Presspop.gr.

http://soundcloud.com/mydrunkenhazehttp://mydrunkenhaze.tumblr.com/http://mydrunkenhaze.bandcamp.com/http://i.instagram.com/mydrunkenhaze/

Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 22:00

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View