Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διατηρεί τη δυναμική του στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ - Αγγίζει το 48% σε νέα δημοσκόπηση!

Διατηρεί τη δυναμική του στην κοινωνία ο...

Στις 26,7 μονάδες η διαφορά με τη ΝΔ

Τη δυναμική του στη κοινωνία διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Μetron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί το Σάββατο. Στο 26,7% η διαφορά από τη ΝΔ!

Στην εκτίμηση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 47,8%, με τη Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει ποσοστό 21,1%. Τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 6,1% και ακολουθούν το Ποτάμι με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,5%, οι ΑΝΕΛ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ με 3,4% και το Κίνημα με 2,2%.

 


Μεγάλο είναι το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην πρόθεση ψήφου, όπου συγκεντρώνει το 41,9% με τη ΝΔ να πέφτει κάτω από τις 20 μονάδες, με 18,4%!. Ακολουθούν η ΧΑ με 5,3%, το Ποτάμι με 4,9%, το ΚΚΕ με 3,9%, οι ΑΝΕΛ με 3,8%, το ΠΑΣΟΚ με 3% και το Κίνημα με 2%.

 


Στη δημοσκόπηση το 84% τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ ενώ μόλις το 13% τάσσεται υπέρ της δραχμής.

 


Σε ότι αφορά τη στάση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, το 60% θεωρεί ότι πρέπει να υποχωρήσει η Ευρωζώνη από τη θέση της, 20% η Ελλάδα και 18% και οι δύο πλευρές.

Σε ερώτηση αν θα βρεθεί τελικά συμβιβαστική λύση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη, το 80% δηλώνει αισιόδοξο και μόλις το 17% πιστεύει ότι δεν θα βρεθεί λύση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις