Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γαστούνη: 39χρονος έμπηξε δύο φονικές μαχαιριές σε 28χρονο - Συνηλήφθη ο δράστης

Γαστούνη: 39χρονος έμπηξε δύο φονικές μα...

Κατηγορείται από ανθρωποκτονία από πρόθεση

Συνελήφθη, έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σήμερα το απόγευμα, στην Ανδραβίδα, ένας 39χρονος Έλληνας Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στην Ανδραβίδα, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες (2-3-2015) το βράδυ στη Γαστούνη, ο 39χρονος έπληξε δύο φορές με μαχαίρι τον 28χρονο, στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας προέκυψε ότι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ του 39χρονου και του βιολογικού του πατέρα και είχε επέμβει ο 28χρονος προκειμένου να τους κατευνάσει.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 39χρονος είχε μεταβεί στην Ανδραβίδα, με μοτοποδήλατο που είχε αφαιρέσει νωρίς σήμερα το πρωί, από ημεδαπό, στο Τραγανό Ηλείας, το οποίο βρέθηκε στο σημείο της σύλληψης του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από τις έρευνες στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τη λάμα του μαχαιριού που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις