Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κακλαμάνης: Λάθος η στρατηγική του Μητσοτάκη να μην ψηφίσει τον Παυλόπουλο- Kαι η αιχμή

Κακλαμάνης: Λάθος η στρατηγική του Μητσο...

"Δεν ξέρω αν το σκεπτικό του ήταν να κλείσει την πόρτα του καραμανλικού μπλοκ"

«Λάθος» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην προσέλθει στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Δεν ξέρω αν το σκεπτικό του ήταν να κλείσει την πόρτα του καραμανλικού μπλοκ. Νομίζω ότι για τις όποιες ανθρώπινες φιλοδοξίες μπορεί να έχει ήταν λάθος στρατηγική», ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή. και πρόσθεσε:

«Δεν επιλέγεις το θέμα της εκλογής ενός ομοϊδεάτη σου στην προεδρία της Δημοκρατίας για να διαφοροποιηθείς. Το θεωρώ λάθος προσωπικής στρατηγικής».

«Αν ο τόσο αγαπητός μου συνάδελφος ο κ. Μητσοτάκης ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να διαφοροποιηθεί σχετικά με την ηγεσία του κόμματος, θα λήξει το θέμα της διαπραγμάτευσης και την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε Κοινοβουλευτική ομάδα. Ας σηκωθεί λοιπόν ενώπιον των συναδέλφων όλων να μας πει την διαφοροποίησή του και να πει τι ακριβώς θέλει», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις